Şimdi eksiden 3-4 takım çıkarırken artık takım çıkartamıyoruz. Birisinin kaynı gelir diğerinin baldızı çağırır, yok anamgile gideceğiz, babamgil yatıya kalacak, bebe hasta ama bebe yok falan gibi türlü bahaneler uydurmak zorunda kalanlar var. Hani erkek erkeği de kandıramıyor. :D Neden izin vermiyorsunuz bizim sosyalleşmemize?
Kadınlar neden evlenince eşlerinin halı saha maçına gitmesine izin vermez?
Belki gay var aralarında, belki kocamı soyunma odasında taciz edecekler, belki suyuna ilaç atıp ırzına geçecekler, belki kocam depresyona girip intiharlara kalkışacak, belki oyunculardan birinin ayagi yüzüne gelecek tüm karizma gidecek kan revan içinde kalacak, belki ayaga ters dönecek, belki sahaya yıldırım düşecek. Aaa nasıl göndereyim simdi. Benimle çıksın maça yeter ona.
Bu şekilde kısıtlamalar bana her zaman için saçma gelmiştir. Benim nasıl evlenmeden önce bir hayatım varsa, eşimin de vardı. Kendim kısıtlanmayı sevmediğim için karşı tarafıda kısıtlamam. Çünkü hayat bir kişiden ibaret değildir.
Ben izin veriyorum şahsen haftada 1 gider bu kadar kısıtlamaya gerek yok kendide beni kısıtlamıyor.. Kendi de der zaten istemezsen gitmem diye o kadar sık çalışıyor bir gün arkadaşlarıyla maça gitse ne olucak
Erkeklere neden maç izni vermiyor kadınlar? Çok manasız gerçekten takımı kuramıyorlar burada saçmalık. Izin verin artık bırakın erkekleri özgürce koşsunlar ya!
Ya valla çok saçma bişey ya ben bu kız olarak saçma buluyorum bırakın gitsinler alt tarafı maç yani onların da gezmeye hakkı var evlendi diye bu kısıtlanamaz