Gamer Bir oyun ya da anime karakterine benzeyecek olsaydınız bu hangisi olurdu? StrawberryLitter Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bir oyun ya da anime karakterine benzeyecek olsaydınız bu hangisi olurdu? Bir oyun ya da anime karakterine benzeyecek olsaydınız bu hangisi olurdu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bakugan olurdu 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Hiç bu konuda net bir düşüncem olmadı açıkçası :D Lucian diyelim hadi :D 1 0 Yorumla
efepolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Detroit become human oyununun baş karakteri vardida unuttum 1 0 Yorumla
Halildemir90 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Benden sonraki değil bir sonraki kardeşim anime oyunları ve karakterleri seviyor ama bn değil neden animeleri çok s3viyorsunuz ? slan izi bağlayan ne sorgulamiyorum soruyorum 1 0 Yorumla
Milabeni Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Fate Stay Night Zero serisinden Kiritsugi derin ve etkileyici bir adamdı efsaneydi resmen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bakugan olurdu
Hiç bu konuda net bir düşüncem olmadı açıkçası :D Lucian diyelim hadi :D
Detroit become human oyununun baş karakteri vardida unuttum
Benden sonraki değil bir sonraki kardeşim anime oyunları ve karakterleri seviyor ama bn değil neden animeleri çok s3viyorsunuz ? slan izi bağlayan ne sorgulamiyorum soruyorum
Fate Stay Night Zero serisinden Kiritsugi derin ve etkileyici bir adamdı efsaneydi resmen
Arena of Valor Enzo
L olabilirdi
Light yagami
Gordon Freeman