Gamer Bir oyun ya da anime karakterine benzeyecek olsaydınız bu hangisi olurdu? StrawberryKiller Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir oyun ya da anime karakterine benzeyecek olsaydınız bu hangisi olurdu? Bir oyun ya da anime karakterine benzeyecek olsaydınız bu hangisi olurdu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl genshin impact oyunundan Beidou veya Raiden Shogun olabilir lolde ise Xayah ve evelyyn 1 1 Yorumla mühendisci +1 yıl Benim kesinlikle lol de ezreal olurdu Yorumla
Teacherisback Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl HommmmHughes olurdum ya, çok eğlenceli karakterdi FMA. Oyun karakteri için düşünmek lazım 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ben kesin Fairy Tail den Natsu falan olurdum ahahs 1 0 Yorumla
uchih Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Anime karekteri Demiurge veya Madara olurdu oyundaysa muhtemen Geralt 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Gamer konusunda 311 cevap paylaştı. Kararsız kaldım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
genshin impact oyunundan Beidou veya Raiden Shogun olabilir lolde ise Xayah ve evelyyn
Benim kesinlikle lol de ezreal olurdu
Hommmm
Hughes olurdum ya, çok eğlenceli karakterdi FMA.
Oyun karakteri için düşünmek lazım
Ben kesin Fairy Tail den Natsu falan olurdum ahahs
darius :D
Anime karekteri Demiurge veya Madara olurdu oyundaysa muhtemen Geralt
Kararsız kaldım
Watergirl