Selamlar 😻🌸🎮Oyun oynarken başımıza komik, garip hatta sıradışı olaylar vardır mutlaka. Hadi anlatın biraz gülelim...👀🍿💥
#SaçaklıBebek🎮

Selamlar 😻🌸🎮Oyun oynarken başımıza komik, garip hatta sıradışı olaylar vardır mutlaka. Hadi anlatın biraz gülelim...👀🍿💥
#SaçaklıBebek🎮
Yani öyle abartılacak bir oyun anım falan olmadı hiç ya. Eskiden çok sevdiğim bir atari oyunu vardı mesela hiç unutmam hırs yapmıştım. Sürekli o oyunu oynamak geçmek için hırs yapmıştım. Belki sizde oynamışsınızdır bu oyunu. Süper Mario tam kanserli bir oyun.
Evet oynadım bilirim kanser gibi kaybedince.
Counter-strike 1.6 oynuyordum kuleden uçtum tüm çatıdakileri aldım sonra base dönüp tekrar aynı şeyi yaptım çatıya gittim adam yaklaşıp bıçak atınca bıçaktan kaçmak için aşağı gitti paraşüt açmayı unuttu bende yazdım ki "adam bıçaktan kaçmak için intihar etti ya :D" yazdım tüm server ona gülmüştü 😂😂
Anlatayım 5vs5 oynadığımız bir rekabetçi modda final round tu ve benim takım arkadaşlarım ölmüştü 5vs1 kalmıştım inancım yoktu almaya çünkü karşı takımda çok iyiydi sonuçta bu noktaya kadar aynı skorda gelmişiz ne yaptım ne ettim 5vs1 kazandım ve maçı alıp lig atlamıştım bunu unutamam :D
Oyundayken erkek sandılar bir ara beni mikrofon kapalıydı 😂 oyun bitince Aaa kadınmış lan pü bizim leşlere bak diye kendine saydırıyordu elemanın teki ona çok gülmüştüm ya ahsh
Evet
Eig için teşekkürler kuzu 💋🥂
Rica ederim 🌸😘
Cevap
7Cevap
Serious sam oyununu en zor seviyede bitirmiştim
Burada 2 dakika sinirden gülmüştüm toxic oynuyordum karşı takımda olan adam tilt olmuştu bana
Cs 1.6 İnferno CT'de 8v1 el almıştım
Pes13 turnuvasında kırmızı kartlı 3-0 geriden 7-3 kazanmıştım
Bununla ilgili anım çok tazen. Bilgisayar için oyun bulamıyorum bu ara. nereden indirsem veya temin edebilirim diye kafayı yiyicem
Medimarkt pes turnuvası düzenliyordu. Ben yazıldım arkadaş benide yaz dedi. Çarşıda beraber giderken önce beni sonra onu aradılar. Lan dedim. Meğerse ikimizi rakip yapmışlar. Kazandım ama yüzü biraz bozuldu.
Kendimi bildim bileli oyun oynarım ama öyle bir an aklıma gelmedi
Metin 2 de ilk doksandokuz level olan kişi 99 olurken ben görmüştüm o unutulmaz ana şahitlik etmiştim kuralsizz mıydı neydi nicki tam hatırlayamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?