Bir oyuna en fazla ne kadar para verirsiniz?
#Soojin #Jende

Bir oyuna en fazla ne kadar para verirsiniz?
#Soojin #Jende

Oynanabilirlik süresine bağlı. Mesela Life Simulation oyunları için gereken neyse verirsin çünkü başlanıp bitirilen bir oyun değil, dilediğin kadar oynayabilirsin.
Eğer oyun tam benim stilimse o zaman da fiyatını veririm.
Ama seveceğimden emin olmadığım bir oyun için fazla para vermem. İndirime girerse alırım veya mod indiririm.
Küçükken canım yapıp annemin kartını alıp bu banka kartı içinde para varsa kullanırım yoksa eksiye düşmez falan diye düşünerek bilgisayar oyunu satın almıştım oyunlara da nakit yüklüyordum sonradan bankadan aramışlar falan bankaya gittik bende gittim onla falan abimler arabayla bıraktı itiraf etmem gerekeceğini biliyordum abim döver diye korkmuştum o bizi bırakıp başka bir yere gitti annem harcama yapmadığını söyşerken kadın bana bakıp çocuklar durumun farkında olmadan böyle şeyler yapabiliyorlar falan demişti bana sormuştu hayır yapmadım demiştim annem bana güveniyordu o yapmaz falan diyordu polise haber verecektiler itiraf ettim ağladım kızmadı affetti 🥲 VERMEM
Paraya ihtiyacım olmasa ve sevdiğim bir oyun ise oyunda en iyisi olana kadar ne kadar istiyorlarsa o kadar basardım ya da paraya ihtiyacım olmadığı için oyunu satın alırdım :D
Ben oyuna para falan yatırmam şahsen. Nolacak sanki oyuna o kadar para yatırınca. Ayrıca o kadar güzel ücretsiz oyunlar var ki ben onları oynamayı tercih ediyorum şahsen. Hiç bu zamana kadar para yatırıp oyun falan oynamadım. Ücretsiz oyunlar daha iyi.
Cevap
52Cevap
En fazla 500 verebilirim
En son 650 tl di sanırım fifa 22 almıştım ona vermiştim ama şu dönemde normal standart oyun fiyatları neredeyse 1000 tl ulaşmış durumda asla almam ve vermem bu parayı.
Nintendo video oyunu olduğu sürece, mesela 1145 - 1250 tl verim.
oyun almaya gelende veririm ama oyun içi satın almaya 50 kuruş falan LKJASLKFD
(ama çok istedğim bişi ise alırım)
50 kuruş fazla fakir kalırsın
İndirimler de aldım her zaman tek bir oyuna en fazla 70 80 vermişimdir hesaplı davranmak iyi oluyor.
Param varsa eğer sevdiğim bir oyunsa fark etmez isterse 1000 TL olsun
oyunlara harcadığım paranın hesabı yok şu an milyonerdim hesaplasam :))
Oyuna 500, yatırmaya 10 bin TL vermişliğim var foenrmr
Bence o soruyu geride bırakalı epey oldu ama yinede Youtube üzerinden oyunun gameplay trailer ( oynanış fragmanı ) incelenip ona göre alınıcak mı alınmayacak mı kararı verilmesi bence daha doğru olur.
Steam, den aldığım oyunların parasının hesabini asla yapmam 700 veririm.
1000₺ kadar harcama yaptım sanırım, önceden karşı gelirdim oyuna para dökenleri eleştirirdim, fakat küçük küçük başlayınca içinden çıkması zor oluyormuş..
Sizinle evlenecek insanın 2 kere daha düşmesi lazım 😂
Bütün oyunların parasal yönden sonu yok, Ben başka bir yöntemle parasız istedigim oyunları oynuyorum.
Hayatımda sadece bir kere orijinal oyun aldım. Steamde indirim vardı full paket Witcher 3 14 liraydı. Verdiğim en anlamlı 14 liraydı 2 ay oldu hala oyunu bitiremedim.
En fazla 200 lira veririm. Oda oyunda level atlanınca o tüm ödülleri almak için. Zaten perdemi de oyunlara sarmıştım. Yasaklar bitince eskisi gibi oyun oynamadığım için para da hiç yatırmıyorum.
150 den sonrasını vermeme sözüm var kendime
En son 280 lira verdiğim oyunun bedavaya dağıtıldığını öğrenince yıkılmıştım djdsjsn
Hiç bir şey vermem. Oyun oynayanların sohbeti ile izlemeyi severim ben bir yandan oyunun konusunu düşünürüm. İzlemeyi severim yani.
400 TL veririm ama hala alışamadım ben yüksek fiyatlara. Yeni oyunları uzun zamandır konsollarda kiralıyorum veya aylık abonelik kullanıyorum.
Sınır yok. Sevdiğim bir oyuna veririm bedelini. Geçen ay fifa 23 aldım 700 ti verdim
metin iki zamanında yakın olduğum biri 30 bin yatırmıştı şu zamanın 300 bininden fazladır.
Ticari olarak kullanacaksam eğer 50-60.000 verebilirim. Sadece oyunsa para harcamam.
Tek oyuna en fazla yüz, toplu alışverişte 300 veririm. Çok yatırmak mantıklı gelmiyor bana.
Bu zamana kadar hiç bir oyuna para vermedim vermem de kendim zor geçiniyorum
En fazla 900 verdim, God of War: Ragnarok için
525 lira vermişliğim var taze. Valkyrie Elysium için. Daha yükseği gelebilir çıkan oyunlara bağlı ☺️
Pyke yeni kostümü çıkmış 20 euro verilir mi diye düşünuyorum :D :D
Oyununa bağlı, tam olarak bana hitap ediyorsa sınırım yok.
En son cod MW3 için annemi zor ikna etmiştim. 175 TL olması lazım o zamanlar
Hiç para vermem çünkü bilmiyorum becerikli değilim oyun konusunda.
%75-80 indirim gelenleri alırım. 2-3 sene geriden takip ediyorum piyasayı.
God af War Ragnarok geliyor ne kadar para verirsin?
Oyun içi satım alımı fazla yapıyorum. Oyun içinde fazla para yatırdığın için hesaplama yapmadım
Tek seferden bahsediyorsak 100 tl en fazla
crackli indirmek ya da ps plus ile indirmek en iyisi
:d hack işlerini öğrenince crack in asla güvenli olmadiğini anladim ozamandir kullanmiyorum
güvenli olmaması en güzel tarafı işte
Nie smsjsjssj herşeyi görebiliyor ama
😱😱 yoksaa
görsünler işte iyi değil mi jwbnkjwb
Hayır değil. Kshdsjsj kimin gördüğüne bağlı
hatta banka şifrelerimi görsün
Ibanımi da gorsun sjdn
belki kıyamayıp para atar
Haziran indirimleri ve days of play günlerinde almayı tercih ediyorum hem daha ucuz oluyor hemde aynı parayı bir oyuna vemrek yerine birkaç tane oyuna veriyorum
50 liradan fazla verilmez bence hatta bana kalsa iyi günüme denk gelmediği sürece oyuna para falan vermem
Hiç çünkü hayra harcarim o parayı zira Allah'ta sevmediği kulunun parasını hayra harcatmazmiş böyle bktan şeylere harcatirmişki sevap kazanamasin
cod serisinin tum oyunlarını alabilirim fiyatı ne olursa olsun cod mw2 almayi dusunuyorum onumuzdeki hafta belli bir fiyat sınırım yok
1100 TL verdim geçen hafta COD'a
70 dolar verdim, dayanamadım.
2 sene önce 10 liraydı, Şimdi 100`Lira şaka gibi değil mi🤨
Sadece Yüzüklerin Efendisi oyunu için veririm
500'den fazla vermem.
300₺'den fazla vermem.
Psikolojik sınırım 1000 lira
Crusader Kings 3 Royal paketine 150 tl verdim
5 bin liraya yakın para harcağım oyunum var
2500 olabilir en fazla
50 tlye kadar normal
Oyunu sevmem yeterli fiyatına pek bakmam.
Daha çok hesabı kasıp satmayı seviyorum ben
oyun bana para vermeli ben niye veriyorum
En fazla 54 lira vermiştim
Vermedim kazandım
10 tl ahaha
100 tl den aşağı vermem
Hiç para vermem
Vermemmm
En çok 300 verdim
0 tl bebeqim
max 100 tl
150 falan