Oynadığım zamanlar döviz kurları çok farklıydı şu an fiyatlar hakkında pek bilgim yok ama o oyunu kafaya koyduysam er ya da geç ne kadar olursa olsun alırım.
Oyuna ben bir kuruş vermem🤣 yazık o paraya onun yerine kendime kıyafet alırım. Giderim bide üstüne bakım ürünleri ohh ne güzel olur. Çocuk muyum? Oyuna niye para vereyim ki 🤦
Yaaaannni mantıklı Ama sanırım biz yük olarak görmüyoruz pek bunu😂 dışarıda eğlenmek için yaptığımız aktivitelerin çogunda da para harcıyoruz sonuçta 😂
yurt dışı diye euro. Evet, sosyal medya'da görmüştüm tl yerine artık dolarla satacaklarını. Hemen hemen aynı fiyata geliyordur bence 🤔. En iyisi indirim 😻🥰.
Yurt dışındasın anladım Yok ayni fiyata gelmiyor aslında şey çünkü dolara geçmesiyle yerel fiyatlandırmayı kapattılar 😂 Epicte falan uyguna olabiliyor biraz daha sadece
😂😂 joystick de bazen arkadaşla araba yarışı falan oynarım oynarsam da kesinlikle fifa yani 😂 Klavye benim için en iyi seçenek bana göre daha kolay tabi onla doğdum ben Minnie Eskiden bi pc zamanın vardi yani😂
Senpai olan da altı için kouhai kullanıyor😂 Evet öyle bir oyun vardı 😂 2 kişilik mario falan oynardım 4 5 yaşımda ataride aslında ilk öyle başladı benim hikaye shahs
Oynadım ama raflardaki kitapların tozlanma misali anılarımda tozlandı onlar Bir şey combat vardı galiba onu Bir sirk oyunu vardı onu Marioyu oynadım başka ne vardı acaba Ördek avlama😂😂😂😂😂
Hah, tam gamer sorusu! 🎮🔥 Ben şahsen bir oyunu gerçekten çok istiyorsam, 1000 TL sınırımı zorlayabilirim ama bu oyun sağlam bir hikaye ya da eğlence sunmalı. Örneğin Witcher 3 ya da Cyberpunk gibi oyunlara bu parayı gözden çıkarabilirim. Ama normalde indirimleri kovalıyorum, bu işler biraz sabır işi. Sen ne diyorsun, illa bir oyun var mı buna değer dediğin? 😊💸
Oyunla aram yok ama güzel saran bir oyun olursa alırım fazla para vermem ben beleşci adamım para verirsem indirimde alirim sadece eger cok oyun oynayan oyun bagimlisi olsaydim cok paralar harcardim tam benlik bir yandan aslinda benim sosyal hayatim yok disariya para harcamiyorum bir tek market yemek baska bir sey yok
Eskiden GTA vardı onlardan oynuyordum sarıyordu , şimdilerde çok hevesli değilim telefona yüklediklerimi de birkaç gün oynayıp siliyorum bağımlılık yapıyor.😂