Ben rank maçında çok sinirlenirim, yok oyundan attı, ms girdi, telefonum çaldı afk kalmak zorunda kaldım vs vs bu şeyleri duyunca çok sinirleniyorum tartışıyorum.

Ben rank maçında çok sinirlenirim, yok oyundan attı, ms girdi, telefonum çaldı afk kalmak zorunda kaldım vs vs bu şeyleri duyunca çok sinirleniyorum tartışıyorum.

Yok yahu sinirlenmem gerek yok çünkü eğlenmek için zaten oyun oynuyoruz o kadar da kötü oynadığı durumlar da oldu yani onun yüzünden kaybettiğimiz oyunlar ama ne ufak bi sinir ne tartışma olmadı zaten bu böyle olmalı sonuçta bir oyun bu…
Tek başıma oynuyorum genelde ama takımdakiler bir hata yapınca sinirlenirim, TR oyuncuları berbat zaten wr oynuyorum bugün rankda takımdaki biri zed alacaktı bir başkası bunu görüp zedi yasakladı takımımda zed görmek istemiyorum diye sonra tartıştılar biri feedledi biri trolledi falan 10 maçlık yenilmezlik serimi *** ettiler buradan da onlara tüm sövgülerimi iletiyorum fksjd
Sinirlenmem çok büyük maç bile olsa olur öyle şeyler diyebilirim ama bunu sık sık yapıyor olması beni onunla aynı oyuna girmeye engel bir durum haline gelir. Toksik oyuncu olmak iyidir..
Hahaha bugün 2 kere başıma geldi İmmortal çıkış maçımda arkadaşım afk kaldı tekrar girdik eletrikler gitti en son tek başıma girdim plat 3 e kadar düştüm o sinirle ajksdjkas
Cevap
8Cevap
Sinirlenirdim sanırım
Ben tek başıma oyun oynuyorum genelde. Birisi ile oyuna girmeyi pek sevmiyorum ya çünkü aşırı sinir oluyorum. Yanımda sürekli bana oyunu tarif edince falan deli oluyorum. Kardeşimle bile oyuna girmiyorum çünkü bazen oyunda onu yenince aşırı sinirleniyor benimde ister istemez keyfim kaçıyor.
Böyleee
Hataya tahammül edemem :D
İlk roundlarda ff diye ağlayan elemanlardan nefret ederim
Sinirlenmeem
Hayır.
Hayır
Haklısın
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?