Bir çok arkadaşım, ben bazen bir oyuna takılı kalıp uzun süre o oyunu oynayınca laf yapmaya başlıyor :D çok alınmıyorum ben şahsen ama illa ki aramızda alınanlar da olabilir.
Peki, siz arkadaşlarınıza ne cevap veriyorsunuz?

Başladığım bir oyunu hiç bitiremeyip başka oyunlara geçen ben fisgisksksk He bir oyun var oda GTA onu sıkılmadan bıkmadan defalarca oynayabilirim, onun yeri çok ayrı 💙
GTA Da açık dünyada kaos yaratmak çok güzel :D
''sen gelmezsen bu oyunu oynayamam'' diye beni davet eden onlar oluyor genelde o yüzden bu tarz şeyler duymuyorum ben jsdbnhjdf
:D :D Sensiz oynamıyorlar bak sen
normal çünkü oyunu bilen oyuncu farkı her yerde vardır bilirsin akjndsjk
Vasıflı oyuncu 😅 fasdasf 🦋
Ciddiye alıp alınacağım durum değil. Daha çok kafaya alarak cevap verirdim. Söyleme hali komik gelir mıncırırdım sksh.
:D asfad mıncırırdım nee fassd
Yanakları sıkmak gibii dkhdk
:D mıncırdıktan sonra daha bir şey demezdi sanırım asdgds
Muhtemelen. . d
:D ehehe ✨👼
Teşekkürler.
kediye bak :D yaaa çok tatlı akjsda Rica ederim ✨
Cevap
11Cevap
Genelde o fırsatı vermiyorum onlara
Gifteki gibi tepki vermek isterdim :D ama normal karşılıyorum
Gifteki çok iyi :D
Bende böyleyim. Bi oyuna takıldım mı takılıyorum lanet olsun 😅 alınmam ama ne istersem onu oynarım.
:D alınma abi ne alıncan :D
Bu saatten sonra ben mi alınayım ule 😅
tabi yaa adas
Diğer oyunlardan daha iyidir hala yaşıyor klasik adam vur öl silah al bitti derim 😄
:D :D
Annem diyor geliyorum gidiyorum hep aynı oyunu oynuyorsun 😂
Anne bile fark etmiş :D
Şu an vampirli bir oyun var onu oynuyorum korkmuyonmu diyor rüyana girecek diye 😂
:D :D dc de oynadığını gördüğüm bir oyun vardı o herhalde :D

Bu oyun arada bir oynuyorum arena oyunu ama aynı haritada oynamak sıktı artık sıkıldım şu call of duty war zone varya onun gibi bir oyun
Anladım :D iyi oyunlar abicim
görseldeki kadar değil ama Lol den bıkınca XD beyler yalvarırım başka bi, rşey oynayalım Allah aşkına :D :D
😅😂 sen mi diyorsun onlar mı
:D ahahaaha
Bana da diyorlar dünya sıralamasına girebildin mi tarzı
:D arşa erdin mi
Evettt😁
asfasdasf
Mfjfjf
İşte bağlılık, işte sadakat, işte gerçek sevgi! Daldan dala konanlar nerden bilsin bu duyguyu 😂
Ben de benzer olarak çoğu diziyi, filmi defalarca kez izleyebilirim. Bir şey dediklerinde ise sadece gülerim 😂
Aa bu ben :D Supernaturalı 7 defa izlemişimdir herhalde :D bana da laf yapıyorlar seviyorum diyorum :D
😂😂 en güzeli
Evet ✨👼
Genelde bununla alakalı çevremde laf yapan dostlarım yok, bir gün olursa da ağzının payını veririm zaten çok karışmasınlar o yüzden. 😉😅
Aynı oyuna takılı kalacağımı sanmam. Çabuk sıkılırım.
Sürekli farklı oyunlar oynuyorum, bir süre boyunca aynı oyunu oynadığım çok nadirdir. O yüzden sürekli aynı oyunu oynamama laf eden olmuyor.
Hiç öyle laf yemedim, ama çok oynadığım oyun da oldu 😅😅
Laf yapmıyorlar ki hep aynı oyunu oynuyoruz :D
:D :D iyi o zaman
Sana ne der geçerim. Keyifli geceler..
Size de Keyifli geceler :D
🙏😊
✨👼
Tam tersi beni oyuna zorlayan onlar oluyor😀
Gidin başımdan de :D
benim arkadaşlarım bensiz yapamaz😀😁
fasdfsssd
Ne dertler var yaa