"Ben şu yaştan sonra kesin oyun oynamam ya da şöyle bir durum olursa (evlenince falan) bir daha oynamam" gibi görüşlerinizi bekliyorum :)
Hali hazırda oyun oynamayanlar varsa da en son kaç yaşında oynadığını yazabilir :D

"Ben şu yaştan sonra kesin oyun oynamam ya da şöyle bir durum olursa (evlenince falan) bir daha oynamam" gibi görüşlerinizi bekliyorum :)
Hali hazırda oyun oynamayanlar varsa da en son kaç yaşında oynadığını yazabilir :D

Oyunu bırakacağımı pek düşünmüyorum. En azından telefonda bile oyun var ve herhangi bir bekleme anında şöyle bir oynamak vaktin hızlı geçmesini sağlıyor. Oyunlara bağımlı değilim, saatlerce vakit geçirmiyorum. Arada sırada iyi gidiyor. Çok fazla oyun oynamak, bağımlılık kötü bir şey. 🙂
Yani ne zaman sorumluluk sahibi olursam herhalde o zaman oyun oynamayı bırakırım. Çünkü o zaman oyun oynamaya pek vakit harcayamam diye düşünüyorum. Bu sebepten dolayı oyun oynamayı bırakıyorum diye düşünüyorum. Oynasam bile öyle çok sık oynayamam. Çünkü artık sorumluluk sahibi oluyorsun falan .
Cevap
24Cevap
Her zaman oynayabilirim. oyun oynamak benim için bir tutku ve zevk konusu, bu sıralar pek oyun oynayamasam da bazı oyunları tekrar tekrar oynuyorum. özellikle Serious sam oyunu birde The Witcher gibi açık dünya oyunları. Birde şu an Gta 6 yı bekliyorum en çok. 👾🎮
Eski bir gamer olarak yazabilirim 😀
Oynamadığım oyun türü kalmadı, stratejisinden sporuna, yarışından aksiyonuna, rpgsinden mobasına kadar.
Fakat bir yerde şunu fark ediyorsun, ya da ben fark ettim. Oradaki karakterleri yaşatırken, kendi hayatını daha az yaşatıyorsun.
Bunu fark edince bıraktım...
Tarihi hatıtlamaya çalıştım ama onu bile silmişim zihnimden 😂
Evlenip sorumluluk artarsa en fazla minimuma iner bu durum tamamen kestirip atamam, oyun oynamak yaşam felsefesi oldu benim için.🎮
Joysticki tutamayacak kadar yaşlanana kadar oyun oynamaya devam.
Ya ben 5 senedir mobile legends oynuyorum, 6,5k maçım var..
Bırakmayı geç sevgilime de başlattım, ikimiz de mistik kastık geçen sene
Bırakmayız yani, çok eğleniyoruz çünküüüü 😛
harika adc ve tank oynuyor bıraktırır mıyım yaaaa, jungle kitleyip alıyorum yanıma, mis gibi tank oynuyor canım sevgilimmmm
komite zamanları dışında tabii.. yoksa kalırız ikimiz de jdkndf
Yaşlanıp elden ayaktan düşünce oyun sevdam biter 🤩❤️
Ben sanırım o yaşa gelmiş olabilirim. Aslında daha 1 ay önce oynuyordum ama sevdiğim oyun firmasınin tüm oyunlarını oynamışım. Yeni bi oyun bekliyorum yoksa yok.
Canımın istediği zamana kadar ben yaş sınırı koymuyorum bu konuda ne kendime ne kimseye.. İnsan her yaşta her şeyi yapabilir yeter ki dozunu kaçırmasın.. Keyifli günler..
Oyun pek sevmemherseyi de oynamamsu anda ets2 oynuyorum ona pek oyun denmez gerci bir tek o var onu birakmayi dusunmuyorum ileri de bir tane direksiyon seti alacam
Ortaokul ilkokul bebeklik çağından sonra benim oyunlarla aram bozuldu sevmiyorum şu an sıkılıyorum diye kelimelik indirdim.
Valla gözüm görmeyene elim tutmayana kadar oynarım. Sigaram yok kumarım yok bir oyunum var onu da oynarım 😄
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Ebediyen oyun oynamak benim olayım, nett ⭐😄😄😄😄
#tubasueda 🍀🍀
Öyle bir düşüncem yok aslında :D Devam. Gerçi artık çok az oynuyorum böyle azar azar devam eder.
60 dan sonra yatağa düşersem ara verebilirim :D
Şimdi de oynamıyorum çok çabuk sıkılırım hem oyun oynamayı pek bilmiyorum
nine olduğumda bile candy crush oynamayı düşünüyorum 😁
Hiç bir oyun ile ilgim yok..
Bağımlılık yaptığı için bu tarz oyunlardan uzak duruyorum.
Atandığım için başka sehre geldim valorantı bıraktım artık en son 2 ay önce oynadım. d
Keyfim “ben daha oynamıyorum” diyene kadar oynamaya devam edeceğim
Bıraktım sayılır ya ama beat saber oynamadan ölmek istemiyorum :'(
Ben sadece candy crush bazen @VişneliBrowni_ ısrar ederse pubg atıyoruz oyundan sayılır mı bilmem ama sjsj
Israr edersem pubg mu atıyoruz ahxnxn manyak seni geçen yüz bin kere çağırdım yüklicem dedin sonra yüklemedin ya
@VişneliBrowni_ sjsjs yav şimdi o ayrı tamam mı onu saymazsak genelde geliyorum sjsj
Onu saymazsak ortada hiçbir şey kalmıyor zaten manyak anxnxn
@VişneliBrowni_ ben anlamam oyundan shsj
Ölene kadar devam edecek
elim kolum tutana kadar burdayım :D
Bunun planını yapmıyorum. Oyunun yaşı yok bence yaşlısıda oynuyor gencide oyununa göre oynamak isteyen oynuyor.
Oyunlarla aram iyi değil sevmiyorum sevsem oynarım kaç yaşında olursam olayım
İnsan yöneliminden vazgecer mi ayol
Evlenincede oynanılır
Yapabilseydim öldükten sonra bile oynardım...
Asla bırakmayı düşünmüyorum ☺️
Yaşlanırsam belki oynamam 😅
Artık ömrümüz nereye kadar gitti
Oyun oynamıyorum
Sonsuza kadar oynayabilirim 😌
Kafama göre ne zaman istersem
Yaşlanana kadar. Torunumla da oynamam gerek.
Yaş sınırım yok açıkçası gitti yere kadar 😅
emekliliği yok bu işin :D
Oynamıyorum.
Oyun oynamıyorum.
Ölene kadar
Oyun oynamayı severim
Hiç bırakacağımı sanmıyorum 😄
Sonsuza kadar
Ölene kadar ✌🏻
3 yıl önce bıraktım
Ölene kadar
Zabaaa kadar