Halen burada soru soranlar görüyorum, bu yaşıma geldim oyun oynamam normal mi falan diye soran insanlar oluyor. İnsanlar da kendine yakıştıramıyor veya dışarıdan yapılan yargılamalardan dolayı böyle hissediyor.Siz ne düşünüyorsunuz, oyun oynamanın yaşı olur mu?
Allah uzun ömür verirse 60-70 yaşında da torunlarımız ile araba yarışı, futbol, dövüş oyunları oynarız. Böyle yetiştik.
60’lı , 70’li yıllarda bisiklet, kaykay ile hareket, gösteri yapmış, profesyonel dans etmiş, sahne almış şimdinin ihtiyarlarının halen geçmişteki gibi istekli olmasına benzeyecektir bizim dururumumuz da. Sosyal medya da görüyoruz örneklerini. Biz de onlar gibi olacağız sanırım 😇
:D olabilir valla öyle dedin de kafamda şöyle canlandı 60 70 yaşımdayım torunumla oynuyorum el de vermiyorum ağlatıyorum sürekli falan :D çok zevkli olurdu :D
Oyun oynamanın tabiki yaşı olmaz ama bence bu genelde oyun oynayıp sorumluluklarını yapmayanlar icin söyleniyor mesela 30 yaşına gelip işi olmayan, para kazanmayan, oyun dışında hobisi olmayan, tüm gün oyun oynayıp hicbir şey yapmayanlar icin söylenince doğru buluyorum hayat bilgisayar oyunundan ibaret değil sonuçta ama mesela 30 yaşında olup işini, eşine, çocuklarına, ailesine, kendisine vakit ayırıp oyun oynayan da var bunda sorun yok sorun ilk bahsettiğim şekilde davrananlarda
Hayır olmaz küçük yaşlardan gelen bir şey sonuç olarak nasıl ki ilk oyuncaklar ile oyun oynuyorduk baştan beri şimdi büyükçe oyun anlayışı değişti, farklılaştı ve bu duruma bir nevi seviye atlatmak diyebiliriz. Ben yine olsa yine oynarım yaşım ne olursa olsun.🎮🌸
Olmaz, dahasi bilgisayar oyunlari artik bugunun dunyasinda bence edebi bir tur olma yolunda… hatta belki sinema sanatinin alacagi nihai yolu onceliyor olabilir. Adina ‘oyun’ denmesi sanirim insanlarin kafasini karistiriyor, halbuki bircok oyun, hatta tum iyi oyunlar genelde +18 etiketiyle piyasaya suruluyor…