oyun esnasında oyundan kopmaması gereksiz sohbetlere dalmaması iki saat oyunun haritasına bakmaması karakteri iki hareketlendirip 10 dakika kamera açısını 360 derece etrafında çevirmemesi gerekir
yani hızlı bir oyunu olmalı çabuk atik izleyeni sıkmamalı
Eğlenceli bir yapıya sahip biri olması gerekir ve iyi oynaması özellikle ama artık öyle oyuncular kalmadı video çeken
Burak oyunda eskiden çok eğlenceliydi şimdi yaş büyüdü artık o eski haline dönmesi imkansız adam evlendi 😄 hemde ilk sevdiğiyle Allah herkese öyle eş nasib etsin 🤲
Bir de natron abi vardı cs 1.6 da zombilere komutçulara lahmacun sofrası kurduran adam 😄 o dark map yapımcısının var yaa ben onun 🤬 mapın reklamını yapmıyormuş diye telif attı kanalı kapandı herkes oyun oynuyor o map da tüm Youtuberlar reklamını yapmak zorunda 🤬 beni jail den soğutan oydu işte ama şimdide pek sarmıyor zaten
Oynadığı oyunu bilmesi lazım iyi oynaması lazım oyun hakkında bilgi vermesi lazım hikaye açısından bizi bilgilendirmesi lazım oyun hakkında ufak detaylara dikkat etmesi lazım bu benim için bu kriter
Ne kadar o oyunu kaliteli ve iyi oynarsa oynasın eğer ki sohbeti ve davranışları güzel olmazsa ve samimi izlemem sanırım. Bazı yayıncılar var gerçekten çok cıvıklar hiç samimi değiller