2. Seçenek daha cazip geliyor. dd
Manitayla buluşurum
Oyun oyun oyun
Manitam da yok oyunum da yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2. Seçenek daha cazip geliyor. dd
Sevdiğim biri olsa onunla vakit geçirmek isterim. Hatta hemen evlenelim derdim :) Aile hayatı iyidir. Fırsatı olan ve güven esaslı bir ilişkiniz var ise evlenin. Yoksa bizim gibi evde kalırsınız :) Sonra İyi ailelere bakar maşallah dersiniz anca :)
Manitam yok ama günlerimi sadece oyun ile değil spor yaparım kitap okurum müzik dinlerim sadece oyun ile ilgilenmem şuanda bazı işyerlerine başvuru yapıyorum mesela 😂
Cevap
25Cevap
Sevgili tabi ki
Yani bence bu dediklerinin hepsi manita ile yapılabilir gayet. Yani sevgili ile oynanılacak o kadar oyun var ki. İlla yalnız oynamak istemiyor iseniz beraber oynayabileceğiniz oyunlarda yükleyip oynayabilirsiniz. Hem bence daha keyifli olur insanın sevdiği insan yanında olurken oyun oynaması falan.
Oyun oyun oyun sabahtan akşama, geceden gündüze aralıksız oyuuuunnnn!!
Bana oyun ver hemen!!! hsjfsgh
Manita ile buluşup beraber oyun oynarız. Benim tercihim böyle. En azından yan yana birlikte oyun oynamak çok güzel ve zevkli olur. 🤩🤎
Kahvaltı yapıp moodumu yakaladıktan sonra akşama kadar olduğum yerde kalıyorum boş gün boş geçiyor işte
bilgisayarlarımız yan yana kurulu. canımız sıkıldıkça duo valorant kasıyoruz
oyun oynarım hayatım da biri varken de oyun oynuyordum s*kim de değil sevgili falan aşk meşk yalan eski sevgilim olacak şahıs hayatımı s*kti ayrıldığımız da yapmadığı rezillik kalmadı erkeklerle plajlar da takıldı sonra kız kankamın eski sevgilisiyle en sonun da zaten evlendi tc kızlarından uzak
Ç şıkkı hiç biri. Boş günümü kendime ayırırım. Dinlenir ya da tek gezerim
İki seçenek var sandım manitayi seçtim ama manitam yok 😂ama olmasa bile onu seçtim cunku oyun oynamak çok boş geliyor asla yapmadığım bı şey
Oyun oynamıyorum zaten.. Manita varsa onunla daha keyifli olur..
Manita olmadığı için otomatik olarak oyun cevabını vermem gerekiyor 😅 Eğer sevdiğim bir kişi ile buluşmak gerekiyorsa elbette oyunu 2. plana koyarım.
Oyunu manitayla beraber oynasak.
Öyle manitan varsa ne mutlu sana
Manita ile oyun oynarım :D
İkiside yok bende
Manitimle buluşurum. (Yani kendim ile) 😎
Sevdiğim insanla vakit geçiririm
Oyun ile aram yok..
Başka oyunlar var :)
Manitayla buluşup oyun oynarak olur kombo
Değişir o anki moda göre
Manitam yok oyun var👍
Manitam da yok oyunum da yok