Bazıları sesli oyun oynamayı sevmez, istemez. Siz sesli oyun oynamayı seviyor musunuz?

Hayır tabiki de çok sinir bozucu ben futbol maçlarında bile katlanamıyorum bunda da katlanamam maç izliyor televizyondan sayıp sövüyor sanki seni duyuyorlar oyun oynuyor bağrış çağrış bu neyin şovu yani
Cevap
12Cevap
Sesli oyun oynarım. Ses efektleri oyunu daha oynanır yapıyor. Güzel his veriyor.
Sesli deyince P T T (push to talk)'den bahsediyorsunuz sanırım. Onu sevmem hiç.
Sadece klanda taktik veren komutçuyu dinlerim o kadar.
Kulaklıkla evet
Ben severim de gereksizce oynayan kişiler bize emir verince o zaman sinir oluyorum onun için deathmatch serverlara giriyorum 😂
Evet, seviyorum. Oynadığım oyunlar genelde FPS olduğundan, info falan vermek şart oluyor.
Evet seviyorum ama daha çok sesiz tercih ediyorum sesizlik iyidir
Bu arada çok tebrik ediyorum fenomenlik için sen eskiden aşk ilişkileri konusunda fenomen değilmiydin yoksa ben mi karıştırıyorum
Teşekkür ederim 🌸
Evet Aşk İlişkilerinde fenomendim ☺️
Rica ederim bende teşekkür ederim umarım tekrar olursun:)
💜🌸
Konsantre olamıyorum sesli oyunlarda bana göre değil. Tebrik ediyorum etiketini almışsın 😄
Teşekkürler 🙃
Bana göre değil. Kız olduğumu anlayınca zaten şekilden şekile giriyorlar bir de ses açsam artık ne olur, hiç uğraşamam.
Hayır, sesli oyun özelliği olan oyunlarda bile mikrofonu hiç açmadım..
tek başıma sessiz oynamak istemezdim çok sıkılıyorum öyle, onun yerine konuşarak daha iyi
Sesli oynadığımda cıvıtıyorum :D
Çok kullanmıyorum bunu ama sohbet sararsa mic sorulursa vs açarım bazen chatten dahil oluyorum sadece
Kulaklıkla evet
genelde konuşmam oyunlarda
Hayır Bana Göre Değil Tabikide
Sessizligi tercih ederm
Bıktım o yüzden engel. 😂
evet
hayır değil
değil
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?