Bir oyun şirketine sahip olsaydınız hangi oyun şirketinin patronu olmak isterdiniz 🤔
#Gamer #FiqHShott
RockStar
UbiSoft
Valve
Activision

Görüşte belirteceğim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir oyun şirketine sahip olsaydınız hangi oyun şirketinin patronu olmak isterdiniz 🤔
#Gamer #FiqHShott

Oyun konusunda en büyük üzüntüm ve en çok istediğim şey, ArcheAge'i satın alıp yanlışlarını düzeltmek. Başka hiçbir firmaya ya da oyuna ihtiyaç duymazdım, parasını umursamıyorum. :D
Activision Başında Olsam Mobil Platforma Efsane Modern Warfare Serisi Getiririm Ayrıca Call Of Duty Mobile Çernobil Pripyat haritası getirirdim Çernobil Demişken Çok bekliyorum ya 😊 Call Of Duty Mobile gelmesini En son modern Warfare 2 de ki Favela Brezilya kaçış Haritası Gelmişti Pripyat da zor olmaz bence Yalnız Modern Warfare Remastered harika olmuş Gerçekle Birebir aynı neredeyse
Cevap
15Cevap
Amazon Game Studios
Croteam olurdum

Rockstar grafik ve fizik hikaye anlamında müthiş kaliteli oyunlar var RDR 2 mesela çok süper Activision Call of duty gibi harika bi savaş temalı gerçekçi bi oyun kısacası ikisi arasında kaldım agaa
GTA San Andreas de var
Onun yeri ayrı bacım Kırmızı Çizgimiz
kendi oyun sirketim açıp muthis oyun yapardım zaten hedefim o nu yapmak
ubisoft olurdu şu ortadoğu gizemine ve birazda uzakdoğu gizemine uygun oyunlar yapardım:)
Gameloft Fransız Kalpazanlar. Sahip olduktan sonra ilk yapacağım iş firmayı kapatmak.
Krafton çünkü oyuna Aşuk ile maşuk seti getirmedi pubg b@k etti iyice
Tencent games mal gibi para yatırıp oynayanları çok
Take-Two diyorum.
Nintendo
Riot Games veya Battleground
Rockstar
Electronic arts NFS oyunları çıkaran şirket galiba
Ah GTA San Andreas üzümlü kekim
Netease
Eidos interactive
Rock star
Rockstar