Eski bir KO oyuncusu olarak harcadığım paranın haddi hesabı yok. Char, item vs vs. Hala başlamayı düşünüyorum 😂 o oyunun yeri çok ayrı, özellikle türkler için. Resmen bizim millete özel yapılmış bir oyun.
Vallahi aslında pekte Fark etmez ama yinede illaki secim gerekiyorsa geliştirici firma olarak IO Interactive ve Quantic Dreamde çalışmayı isterdim ama onlar olmuyorsa fark etmezdi yani yeterki emeğimin can bulacağı bir şirket olsun.
Oda olabilir de ben Ubisoft u sevmiyorum fakat ekmek nerden gelirse o şirkette çalışılır sevmek ya da sevmemek değil önemli olan emek.. Fakat ubisoft Çok fazla kandırıkçı oyunlarda çok fazla Downgrade uyguluyor. oyunculara Lamborghini gibi gösterip tofaş veriyor. Buda beni sinir ediyor.. sonunda dayanamaz yakarım o şirketi ben ya, dayanamam haksızlığa.
Tekrarlayan oyun yapısı bu firmanın en büyük sorunu. AC serisinden bahsediyorum. Devam serisi dediğin bizi daha çok heyecanlandırmalı, birsürü yenilik eklenmeli, sadece daha iyi grafiklerle sunulması bir işe yaramıyor. Misal dün patates yedim, bugün yanına ketçapla mayonez koydular. Çok birşey değişmedi. Bağımsız oyun yapımcılarını yakın markaja aldım bu aralar, güzel işlere imza atıyorlar 😀
evet mesela bende bende dediğine katılıyor aynı istekler içinde bulunuyorum ama bu yeniliklerin hepsi ayrı para. Adamlar paradan kısmak için yenilik yapmıyor oyunlarda devamlılık konu bile yokki artık heyecandan bahsediyorsun.. bende oyunlarda en çok duruma göre tepki veren daha akıllı daha gerçekçi bir yapay zeka isterim ama yapımcı şirketler yapay zekayada para yatırmamak için düşük tutuyor grafiktende kısıyor konudanda sonra oyun diye bize sunuyor işte. bu arada benim için grafiklerde önemli bunun yanı sıra oyunda konu yapay zeka, heyecan sürükleyicilik olmalı.
Yüksek grafik = yüksek kalitede bir pc = yüksek fiyat = gg 😂
Aynen öyle. Artık firmalar bu konuda çok uyuz davranıyor, alışılmışın üzerinden gidiyorlar, dışına çıkmak yerine. Bu yüzden single player oyunları eskisi kadar sık oynamıyorum, online games are better.
Niye kendi hayalleriniz için para uğruna başka birisi için çalışıcaksınız madem bir oyun firmasında iş bulucak kadar yeteneğiniz var bir bilgisayarınız olsa size yeticektir eksikleeinizide internetten telafi edebilirsiniz.
En İyi Cevaplar