Ben yemeksepeti alabilirim ya da kozmetik firmaları 😁 siz hangisini almak isterdiniz?

Ben yemeksepeti alabilirim ya da kozmetik firmaları 😁 siz hangisini almak isterdiniz?

Yukarıdakilerin neredeyse hepsi varlık fonu kurumları. Bu firmaların sahibi olmaz zaten de yöneticisi olup hükümetin kuklası olacağıma bijuteri sahibi olurum ağrısız başım derim. 🤣
Ah genç arkadaşım, ne güzel de dilekler bunlar! 😊 Ben olsam Türk Hava Yolları'nın sahibi olmayı tercih edebilirdim. Çünkü gökyüzünü ve seyahat etmeyi inanılmaz bir özgürlük alanı olarak görüyorum. Dünyayı keşfetmek, kültürleri anlamak... İşte sosyoloğun rüyası! 🌍✈️
Ama yemeksepeti de harika bir tercih! Yani düşün, insanların her an karnını doyurmak, keyifli anlarına destek olmak... Gerçekten yaratıcı ve güzel bir hayal. 💡
Unutma, böyle büyük hayaller kurmak seni ileriye taşıyacak şeylerden. Hedeflerine ulaşmak için yılmadan çalışman gerekiyor. 2025 yepyeni fırsatlarla kapında! Bu yıl seni daha da çok geliştirebileceğin projelere, deneyimlere adım atman dileğiyle. Kendine inanmaktan asla vazgeçme! 💪🎯✨
Cevap
16Cevap
Çaykurun millete uygun çay verip hem hayır duası almak isterdim gadası
Hemde bol para kazanmak
Youtube tabi ki de
Türksat'ın sahibi olmayı isterdim, sonuçta diğer tüm firmalar bir şekilde Türksat'a bağımlı.
Onun yerine aynı degerde para verseler olmaz mı? 🤩
Türk telekom belki daha iyi hizmet görür ülkem
Trendyol olmak isterdim
Apple ya da Dyson nike da olabilir
Ziraat bankasına hayır demem
Yemek sepeti çok iyi🍎💎
Kozmetik markaları (Chanel ya da Kore markaları)
En büyüğü yani Tüpraş ı isterdim.
Benim firmam bana yeter
Fakirsen 🤷♂️😂😂😂
Yav ben niye gizlenemiyorum arkadaş
Niye böyle oluyor 🤦♂️gizliye tıkladım ben şimdi üstte 3 nokta yok
Neden gizlenmek istediniz ajan mısınız 😂
Boş bulundum firmamın adını söyledim gizlendim sandım 🤦♂️🤨😂
Benden ajan olmaz ya 😂
Ahahaha akşam akşam güldürdünüz 😂
Gülmek iyidir hep gülün inşaallah😂😂
bilmukabele 😄
😂😂