Gamer olan kızlar gerçekten oyun için mi yoksa erkeklerin ilgisini çekmek için mi oyun oynuyorlar 🤔

Gamer olan kızlar gerçekten oyun için mi yoksa erkeklerin ilgisini çekmek için mi oyun oynuyorlar 🤔
Ben oyun oynamak için oynuyorum zaten o kadar kötü oynuyorum ki erkeklerin ilgisini çekmez. Erkeklerin ilgisini çekmek için oynayan kızlara sinir oluyorum ayrıca.
Online da genelde kızlar -bence büyük bi kısmı- ilgi çekiyor ve diğer kızları istemiyor resmen, sanki ortamda ki tek kız onlarmiş gibi davraniyorlar ve kız bi oyun arkadaşı bulmak çok zor oluyor. Ben online da gerçekten rank kasıp bir şeyler başarmak için ayni zamanda eğlenmek için vakit geçiriyorum ve bazende single player hikayeli oyunlarda bitiriyorum. Yani kendim için oynuyorum diyebilirim.
Ya Türkiye de sizce erkekleri elde eldek için böyle bir çabaya girilir mi zaten sazan gibi atlıyorlar herşeye özellikle oyundakiler. Özellikle hiç abazasi denk gelmesin diye dua edicek duruma düşmüşüz bide hiç derdimiz yokmuş gibi bunla mi ugrasicaz.
Cevap
16Cevap
Oyun için oynayanlar var
Oyun için
TR de erkeklerin ilgisini çekmek için bi çabaya girmelerine gerek mi var fksjd
Oyunu sevdikleri için oynuyolardır
Diğerleri belki ama ben kendi eğlencem için oynuyorum.🎮
kızlarda oyun oynamaktan zevk alabilirler, her şeyi bir kılıfa sokmasanız mı artık.
Erkeklerin ilgisini çekmek için
Bi takımda kız varsa kaybetmeye mahkumsun
Yok be moba türü oyunlar da çok iyi oynayan kızlar var mesela @BiBusesin abla malfoe dir kendisi çok iyi oynar 😄
İstisnalar tani ki oluyor ancak geneli benim dediğim gibi 😄
Oyun icin. Ben gamer degilim ama com fazla gamer taniyorum. Kesinlikle oyun icin, hatta o kadar oyun icin ki millet satasmasin diye ses kapali oynuyorlar ya da seslerini kalinlastiriyorlar. Oyun icin kanka.
Çoğu ilgi çekmek için. Yoksa instagram’da twitch’de ilgi çekici pozlar paylaşıp tuhaf şeyler giyip yayın açmazlar.
Aim , refleks zerre yok ama mıç mıç konuşup yayın yapıyorlar
İkisi de değil. Erkeklerin ilgisi üzerinden çok kolay ve çok yüksek meblağlar elde etmek için.
Bakınız Amouranth
Nefes alıyoruz, o da erkeklerin ilgisini çekmek için
Görseldeki mesela çok ciringe ilgi çekmek için yani
Kişiye göre değişir ama ülkemizde her işte var bu durum ilgi çekmek yani
Çoğu cinselliğin afrikasında bir ürünü iyi kullanıyor.
Diğerlerini bilmem ama dikkatimi çeken bir kız - kadın olsa, oyun oynadığını görünce soğurum
Neyii niye yaptiklarini onlar da bilmiyorlar inan bana
Ben oyunlari cidden seviyorum
Gamer bir kız olarak erkeklerin bu konuyla hiçbir alakası yok ama tabii ki bu GENEL OLARAK illa böyle kızlar da vardır.
kadın bu her konuda ilgi çekmek ister.
erkeklerin ilgisini çekmek için
Para kasiyorlar. Ama pqueen falan doğal
kişisine göre değişir bence o
Etkilemek için ama çok saçma
Kişiden kişiye değişir
Yalnız kız cidden çok tatlı değil mi 😅😅
Araniyorlar o yüzden
Oyun için kendisi için
Böyle kızlar bana çok yapmacık geliyor
oyun için
Oyun icindir bence benim arkadaslarim oyleydi yani