Çevrimiçi oyunlar oynayan kızlarda hep bi 'benle ilgilenin' havası yok mu ya tamam en şirin sensin tamam

Çevrimiçi oyunlar oynayan kızlarda hep bi 'benle ilgilenin' havası yok mu ya tamam en şirin sensin tamam
Bazıları için evet özellikle de şu valorant oyununu oynayanlara çok sinir oluyorum bu oyunu abartacak ne var dünyanın en iyi oyunu diyorlar 🤦♂️
Counter-strike 1.6 da tanıştığım kızların hiçbirinde öyle bir ego yok iyi ki tanımışım onları
e insanlar para ve ilgi kazandırıyorlar, onlar niçin yapmasın dlkgmkdfgmflg
tiktokta saçma sapan dilenen insanlar gibi, para kazandıkları için oradalar.
herkes kaliteli, adaletli, erdemli çok etik mükemmel yollarla para kazanacak kişilikte değil.
Hayır tabi ki de ne ilgisi var yani bazıları zaman geçirmek için bazıları gerçekten oyunları sevdiği için kullanıyor veya oynuyor. herkes aynı değildir ama flört için takılan da vardır sanırım
Cevap
10Cevap
Artık nerdeyse herşeyi flörtleşmek için kullanıyo insanlar. Oyun filan normal kaçar ötekilerin yanında.
Eğlenmek için de vardır ama türk kızları ilgi hastası yaparlar 😃
Ben hiç denk gelmedim. Pek ilgim olmadığından olabilir
Yani sevip oynayan çok insan var ama tabi arkadaşlık kurmak isteyip geleb de vardır bence 🌹♥️
İllaki onun için oynayan var ama flört ilgi için oynayandan çok normal eğlenmek için oynayanda var.
Kıza bak çok tatlı ilgimi çekti 🥰🥰
Ben oyun oynayacak yaşı geçtim busecim 💗🌹
Hayir bazilari oyunu seviyor
Çocuk eğlendirmekde önemli 😃
kolay takipci
Hayır
En İyi Cevap