Gamer Oyun oynarken birisi sizi korkutsa ne tepki verirsiniz? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken birisi sizi korkutsa ne tepki verirsiniz 🤔 Oyun oynarken birisi sizi korkutsa ne tepki verirsiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Onunla konuşmam sanırım bir daha 1 3 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 "niye böyle şaka yaptın seninle konuşmuyorum daha" Yorumla Mario45 +1 yıl Aynen öyle :D Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Refleks ile vurma ihtimalim çok yüksek öyle bir şey yapmaması daha iyi olur karşımdaki kişinin 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Yoksa headshot atarım diyorsun yani 😄😄 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Küfür ederim refleks olarak 1 0 Yorumla
ahmettbsll Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl En sevmediğim şey oyun oynarken rahatsız edilmek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Onunla konuşmam sanırım bir daha
😄😄 "niye böyle şaka yaptın seninle konuşmuyorum daha"
Aynen öyle :D
😄
Refleks ile vurma ihtimalim çok yüksek öyle bir şey yapmaması daha iyi olur karşımdaki kişinin
Yoksa headshot atarım diyorsun yani 😄😄
Küfür ederim refleks olarak
kafasını kopartırım
En sevmediğim şey oyun oynarken rahatsız edilmek
Korkarım
küfür ederdim.
Bağırır söverim