Hangi karakter özelliklerine, tavırlara ya da eylemlere sahip insanlar sizi korkutur?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi karakter özelliklerine, tavırlara ya da eylemlere sahip insanlar sizi korkutur?

Kuralları olmayan insanlar.
Manevi veya maddi hiç bir otoritenin, kültürün, geleneğin ve ahlakın kurallarını üzerinde barındırmayan insanlardan korkun.
Beni kimse korkutmaz. ben insanları genellikle iyi tanıyorum veya hislerim kuvvetli çıkıyor. bu yüzdende kimseye başta güvenmem sırrımı paylaşmam bunları yapmadığım sürece de zaten korkulacak bir şey yok. ancak bir insana değer verirsen sır verirsen güvenirsen onunla yola çıkarsan seni yarı yolda bırakmasından korkarsın.
Normal insanlar korkutur beni.
Kendini yetiştirmek için çaba göstermemiş, sabit fikirli, kibirli insanlar. Çevremde böyle insanlar olma ihtimali korkutucu, mecburen iletişim içinde kalmak bile fazlasıyla rahatsız edici benim için.
Cevap
13Cevap
Vicdanı merhameti olmayan her insan korkutur beni.
Şiddette meyilli insanlar, onlardan her şey beklenir çünkü...
Beni karakter olarak şu tip korkutur diyemem. Fakat tutarsız insanlar beni fazlasıyla itiyor. Sadece bunu söyleyebilirim.
Çok iyi picak kullananlar, çeyizlik dantel örgü yerine shruiken seti olanlar ve ellerinden kazma kürek eksik olmayanlar
İki yüzlü olanlar, başkalarının ne yaptığıyla ilgilenen meraklı ve dedikoducu olanlardan uzak dururum.
İçten pazarlıklı, asla yapmam diyenlerin prof olduğunu gördükten sonra, beni en çok insan korkutuyor.
İnsanların her çeşidini gördüğümü düşünüyorum karşılaştıklarım da korkutmadı. Korkutmaz hiçbiri
Allah allah boyu 10 metre actım çakıyı atladım üstne muhabetindeki aslandan korkarim mesela
Bu iki insandan çok korkuyorum😄 Zırhlı insanlar var;Ne idiği belirsiz insanlardan korkarım.
İsyankar, hiçbir şeyden memnun olamayan, her şeyde bir kulp bulan, negatif
Korkmaktan çok dengesiz birine ben hiç tahammül edemem
dengesiz
yalanı alışkanlık haline getirmiş ve artık ustalaşmış bu konuda
şizofren insanlardan her zaman korkmuşumdur ama belli etmıyorum
iki yüzlü menfaatçi çıkarcı , Allah'tan korkmayan kuldan utanmayan
Yalan konuşanlar
Yalan söyleyenler beni herzaman korkutmustur.
Şiddete meyilli insanlar.
Beni kimse korkutamaz Allahtan başka
İki yüzlü Allah muhafaza
Kimseden korkmam 😄
Zeki
Ben kimseden korkmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?