Uygun fiyata olan diğer oyun bilgisayarları:Lenova ve Monster..
Lenova 'nın stok sıkıntısı var. Şöyle ki ; ya tek kapalı kutu oluyor ya da teşhir oluyor. Ben de Yurt dışına gidecek olan Anneme alacağımdan, değişim uzun sürmesin diye ; tek kalan kapalı kutuyu almak istemiyoruz. Çünkü, beş gün sonra gidiyor. Mağaza' da üründen, 6 adet olsa ; anında değiştirilir.
Sorun derken, Leptop 'un gerekli özellikleri taşımamasını kast ediyorum. Mesela, RTX 3050 Aldım DİYELİM. AMA kurulumdan sonra, Gtx 1050 olduğu tespit olunuyor. Mağazada, başka kapalı kutu yoksa ; anında değişim imkansız. Ürünün, gelmesini bekle daha sonra..
Monster' da ise, şu an stok sıkıntısı yok. Ay başı vardı ama şu an, on tane kapalı kutu var. İki bilene sordum ve "Monster, Casper'den iyidir dediler. Leptop 'u paylaşıyorum. Fikirleri alayım.
Monster iyi
Monster kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Monster oyun bilgisayarları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Casper bilgisayarım var ve 8. seneye giriyorum. Bu sadece ne amaçlı kullandığına göre değişir. Oyun oynadım, ui grafik tasarım programları kullandım ve javascript \ Python code yazdım. Isınma problemi dışında hiç banamısın demedi. Isınma problemi ise yük bindiğinde 85 dereceyi görüyor max. Ayrıca ne kadar temiz kullandığına bağlı. Tabi ki monster marka laptoplar caspera göre daha yüksek donanımlı ama Casper kötü bir marka değil emin olabilirsin
Bir parayı ödemeden ; Kurulum yapmıyorlar. Yani parayı ödemeden, bilgisayarı inceleme şansın yok. Parayı ödedikten sonra ;kurulum yapıyorlar. Sonra, çalıştırdan; dxdiag yazıyorsun. Bu durumda, özellikler eksik çıkarsa ve stokta da yoksa ; hapı yuttun. Anında, değişim olmaz. Ürünün, İstanbul'da gelmesini bekleyecen. Annemin de bu kadar süresi yok.. Bu yüzden, Monsteri seçme kararına vardık. Yoksa Lenova, stokta birden fazla olsaydı;Lenova alacaktık
Ofis bilgisayarı ile, arasında 6000 fark var. Yani oyun bilgisayarı almak mantıklı. Bir de Annemin geldiği ülkede, bu para bir şey değil. Azerbaycan parası, bizden on kat kıymetli. Gerisini, sen düşün..
En İyi Cevaplar