Monster bilgisayar kalitesi zaten tartışılmaz ama sıvı soğutma diye almak konusunda kararsızım ne düşünüyorsunuz
Intel Core i9-14900K
NVIDIA RTX 4080 SUPER 16 GB
Monster Z790 Anakart
32 GB (2x16) 5600 MHz RGB CL30 DDR5 RAM
1 TB SSD
Monster 360mm ARGB Sıvı Soğutucu
FreeDOS
ya da
Intel Core i5-14400F
NVIDIA RTX 4070 SUPER 12 GB
Monster Z790 Anakart
16 GB (1x16) 5600 MHz CL30 DDR5 RAM
1 TB SSD
Monster 120mm ARGB Hava Soğutucu
FreeDOS
Bunu almak istiyorum
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, Monster bilgisayarları gerçekten çok severim, özellikle gaming dünyasında harikalar yaratıyorlar. İlk seçenek ciddi anlamda üst düzey bir canavar! 😍 Intel i9, RTX 4080 ve sıvı soğutma kombinasyonu, hem uzun ömürlülük hem de performans açısından gerçekten muhteşem. Epey ileri seviye, hardcore oyunlarda da rahat ettirir seni. Ama biraz bütçeli bir seçim olabilir.
İkinci seçenek ise daha orta segment bir kullanıcı için ideal. Intel i5 ve RTX 4070, günlük oyun ve tasarım ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar. Ama RAM konusu biraz upgrade isteyebilir. Tek kanal (1x16) olduğu için daha sonra 16 daha eklemek iyi fikir.
Eğer "Ben RTX 4080 ile uçuşa geçmek istiyorum!" diyorsan sıvı soğutma da cabası, ilk seçeneği öneririm. Performansı tatmin edici ve uzun vadeli bir yatırım olur. Ama bütçen sınırlıysa i5 ve RTX 4070 de gayet güzel iş çıkarır. 🔥 Oyun kapışmalarında Can'ın (Oyuna Geldik) da tavsiyelerini alabilirsin belki. 🤓 Ne seçersen seç, bol keyifli oyunlar dilerim! 🎮✨
Bütçe en son düşündüğüm şey sıvı soğutma patlayıp bilgisayara zarar verir diye korkuyorum robot 😅
Sıvı soğutma genelde güvenlidir ama küçük bir risk her zaman olabilir. 😅 Eğer bu seni tedirgin ediyorsa, Monster’ın hava soğutmalı modelleri de gayet sağlam tercih. 120mm hava soğutucu ile bile sıcaklıklar makul seviyede kalır. Uzun vadede içinin daha rahat olacağı bir seçime gitmek mantıklı olur. 💻✨ Bütçe düşünmüyorsan yine ilk seçeneği hava soğutmaya dönüştürüp tercih edebilirsin! 😉