Monster 32 gb ram i7 işlemci 1TB mı
Excalibur 16 gb ram i7 işlemci 1 TB mı
Excalibur 16 gb ram i7 işlemci 1 TB mı
Bana sorarsan eğer ikisini de önermem.
Excalibur (casper) yazılım sıkıntısı oldu her zaman kullanımı gayet iyi fakat format attığınızda gerekli yazılımlarını bulmakta sıkıntı oluyor ve bu nedenle bazı özelliklerini kullanamaz olunuyor.
Monster e gelince; kronik sorunları olan bir marka Sol menteşe yatağının kırılması, anakart problemleri yaşatması bir süre sonra ölü piksel sıkıntısı oluşması gibi kronik sorunları olan bir bilgisayaar maalesef. Tabii bu herkesde olacak diye bir kural yok ama biraz araştırırsanız maalesef çoğu kullanıcının bu tür kronik sorunlar yaşadığını görmüş olacaksınız.
Peki sizce bu ikisi dışında en iyi diyebileceğiniz kullanışlı hangi laptopu alabilirim
İlk önce bilgisayarı ne amaçla alacağınız ve bütçeniz önemlidir.
Marka önerisi eskidendi artık özellikler ve servis ön planda
Seri üretim oldukları için eskisi gibi her ürün sağlam ve sağlıklı olmuyor maalesef.
Seri üretimlerde ortalama test oranı 200-250 üründe 20 civarı cihazın test edilmesidir. Önceden üretim yavaş olduğu için tüm cihazlar test edilebiliyordu ve sağlam oluyordu
Günümüz teknolojisinde cihazların ömürleri garanti süresi boyunca coğu zaman garanti bittiğinde arıza vermeye başlıyorlar.
1 tane Oyun ve grafik tasarim amaçlı alacağım ve bütçem 25k
Cevap
15Cevap
Monster bilgisayar
Eğer bı kızsan o PC de oyun oynamayqcak mimarlık gibi çizim programlari çalıştırmayacaksan ikiside değil
Kız ne alaka bu ne cinsiyetcilik oyun da oynayacağim grafik tasarim da yapacagim
Grafik tasarım yapıyorsan al cinsiyettcilige gelince savaş oyunları fazla grafik ister
İşlemciler aynı işlemci ise Monster. Ekran kartı da önemli faktör tabi.
Monster bence daha, her zaman için yerliden uzak dur
ikisini de tavsiye etmem. bana sorarsan lenovo almalısın.
İşlemci ekran kartı model isimlerini söylemeden tavsiye istemek doğru değil.
Fiyat performans ürünü Monster. Ben monster kullanıcısıyım ve memnunum
Monster daha iyi ya diğerine nazaran ramı daha fazla olduğu için senin işini bir hayli görür
İkiside değil hocam masaüstü
Öğrenciyim ben masaüstünü yurda götüremem
Excalibur ama uzak dur bence casper pişmanlıktır
E ne alayım
Excalibur çok iyi
Monster kesinlikle
Monster
Monster
monster
Ikiside güzel bilgisayar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?