Gamer Monster sadece oyun bilgisayarı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sadece oyun mu oynanır? Yani iş için, sosyal medyaya girmek için, youtube falan? Yani diğer bilgisayarlar gibi mi? Monster sadece oyun bilgisayarı mı? Cevapla Bilgisayar Soruları Sosyal Medya Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Verified Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Selam, her istediğini yapabilirsin ama kalite olarak tavsiye etmem markayı. 0 0 Yorumla
SiyahAtsızPrens Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır, sadece oyun değil her şeyi yapabileceğiniz daha güçlü bir bilgisayar. Fakat iş için Mac önerilir genelde. 0 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Performansı yüksek oyun bilgisayarı ve tabi ki normal bilgisayarlar gibi diğer işlerini de görüyorsun. Sonuçta bilgisayar :D 0 0 Yorumla
lKARABEY Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl o dediklerini de yapar sonuçta bilgisayar yani ama hiç bir laptop oyun laptop u olamaz oyun oynayacaksan kasa alacaksın 0 0 Yorumla
DarknessHero Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Normal bilgisayar işte renkli klavye koyuyorlar oyun bilgisayarı diye satıyorlar 1 2 Yorumla DαhαDurHєlєNєİçtik +1 yıl Hayır ben de Monster kullanıyorum. Her açıdan diğer bilgisayarlardan çok daha iyi. Kullanmadan gelip yorum yapmanız beni çıldırtıyor Yorumla DarknessHero +1 yıl Tamam en “gaming” laptop seninki bir şey demedim:) aralarındaki farkı iyi biliyorum Yorumla
DαhαDurHєlєNєİçtik Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır tabii ki normal pc gibi. Benim de bilgisayar markam Monster. Çalışmak için kullanıyorum 0 0 Yorumla
atillağğ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl normal bir bilgisayar sadece performansı yüksek diğer bilgisayarlarda ne yapıyorsan ondanda yaparsın 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl En merak ettiğim sorulardan biriydi.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Selam, her istediğini yapabilirsin ama kalite olarak tavsiye etmem markayı.
Hayır, sadece oyun değil her şeyi yapabileceğiniz daha güçlü bir bilgisayar. Fakat iş için Mac önerilir genelde.
Performansı yüksek oyun bilgisayarı ve tabi ki normal bilgisayarlar gibi diğer işlerini de görüyorsun. Sonuçta bilgisayar :D
o dediklerini de yapar sonuçta bilgisayar yani ama hiç bir laptop oyun laptop u olamaz oyun oynayacaksan kasa alacaksın
Normal bilgisayar işte renkli klavye koyuyorlar oyun bilgisayarı diye satıyorlar
Hayır ben de Monster kullanıyorum. Her açıdan diğer bilgisayarlardan çok daha iyi. Kullanmadan gelip yorum yapmanız beni çıldırtıyor
Tamam en “gaming” laptop seninki bir şey demedim:) aralarındaki farkı iyi biliyorum
Hayır tabii ki normal pc gibi. Benim de bilgisayar markam Monster. Çalışmak için kullanıyorum
normal bir bilgisayar sadece performansı yüksek diğer bilgisayarlarda ne yapıyorsan ondanda yaparsın
En merak ettiğim sorulardan biriydi..
Bilmem ki hiç duymadım
Kullanırsın her şey için
şu an oynuyorum
Hayır normal laptop tabi ki