Gamer Oyun hesaplarınızın şifrelerini sevgilinizle paylaşır mısınız? FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Oyun hesaplarınızın şifrelerini sevgilinizle paylaşır mısınız?#FelFire#Gamer Oyun hesaplarınızın şifrelerini sevgilinizle paylaşır mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Paylaşırdım 1 0 Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl paylaşırım sosyal medyam yok oyun hesabım var o da orayı kontrol etsin napalım :ss ne olabilir en baba ya rank düşürür ya arkadaşlarımı siler :s 1 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Eşim ile paylaşırım tabi ki, sevgilinin ne yapacağı belli olmaz sevgili olsak asla vermezdim :)) 1 0 Yorumla
strazsnyy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Paylaşırım Instagram da veririm çok isterse ben gizli saklı tutamıyorum zaten fnfnfn 1 0 Yorumla
iaskyouanything Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Direkt Facebook ile girdiğinden şifremi paylaşmam demek Facebook umu da vermem gerek. Yani hayır. 1 0 Yorumla
LadyReiHino Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bütün ne varsa hepsinin şifresini paylaşırım 1 0 Yorumla
Rytimus Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Önemli olan karşı taraf bunun karşılığında benimle neyi paylaşacak 😄 1 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Paylaşırım sorun olmaz da ne gerek var açsın hesap beraber oynayalım,🤣 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Gamer konusunda 311 cevap paylaştı. Sanaldan oynadığım arkadaşlara bile veriyorum sevgiliye gerek olmadan 1 0 Yorumla
Mmmmusicman Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl E yok artık. Oldu olacak, telefon numaramı da paylaşmamı istesin. Daha neler! 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Paylaşırım, sorun olmaz benim için 😅😅. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Paylaşırdım
paylaşırım sosyal medyam yok oyun hesabım var o da orayı kontrol etsin napalım :ss
ne olabilir en baba ya rank düşürür ya arkadaşlarımı siler :s
Eşim ile paylaşırım tabi ki, sevgilinin ne yapacağı belli olmaz sevgili olsak asla vermezdim :))
Paylaşırım Instagram da veririm çok isterse ben gizli saklı tutamıyorum zaten fnfnfn
Direkt Facebook ile girdiğinden şifremi paylaşmam demek Facebook umu da vermem gerek. Yani hayır.
Bütün ne varsa hepsinin şifresini paylaşırım
Önemli olan karşı taraf bunun karşılığında benimle neyi paylaşacak 😄
Paylaşırım sorun olmaz da ne gerek var açsın hesap beraber oynayalım,🤣
Sanaldan oynadığım arkadaşlara bile veriyorum sevgiliye gerek olmadan
E yok artık. Oldu olacak, telefon numaramı da paylaşmamı istesin. Daha neler!
Eskiden paylaşırdım artık paylaşmam
Paylaşırım, sorun olmaz benim için 😅😅.
Bildiğim bütün şifreleri paylaşırım.
Paylaşırım.
Hesap pahalı olduğunu için paylaşmam.
evet
Hayır
paylasırım
Kimseyle paylaşmam.
Veririm tabisi.
hayır
Paylaşırım