Gamer Bir oyunun içine girme şansın olsaydı, bu hangi oyun olurdu? FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bir oyunun içine girme şansın olsaydı, bu hangi oyun olurdu?- WOW 😎 Bir oyunun içine girme şansın olsaydı, bu hangi oyun olurdu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Divinity 2 1 0 Yorumla
CraVian Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Türkiyeyi simülasyon gibi yaşıyoruz zaten başka oyunun içine girmeye gerek var mı 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Half life ama tabi ünlü birisi olmak isterdim çünkü ötekiler genel olarak eziyet görüyorlar 😅😅 1 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Mortal Kombat, Kitana olsam iyi olurdu. 2 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl tomb raiderlara'nın ortağı beraber maceraya atılırdık :) 0 0 Yorumla
Benidelietmex Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Lolün runterra evrenine gitmek isterdim ama güçlü biri olarak, hikayedeki aatrox gibi. 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl GTA içine girerdim hilemi yazardım mis :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Divinity 2
Türkiyeyi simülasyon gibi yaşıyoruz zaten başka oyunun içine girmeye gerek var mı
Half life ama tabi ünlü birisi olmak isterdim çünkü ötekiler genel olarak eziyet görüyorlar 😅😅
Mortal Kombat, Kitana olsam iyi olurdu.
sihirdarda bi hava alsam fena olmaz
tomb raider
lara'nın ortağı beraber maceraya atılırdık :)
Lolün runterra evrenine gitmek isterdim ama güçlü biri olarak, hikayedeki aatrox gibi.
GTA içine girerdim hilemi yazardım mis :D
Cafeland diyorum 😂😂
WOW dan başkası yalan
RDR2 🥹
prototype
Crysıs
Freeplay kesinlikle
stalker
Pubg olurdu