+1 yılOyundan oyuna değişir. Erkek ağırlıklı oyuncuların olduğu savaş, hayatta kalma, silahlı tarzda oyunlarda bu durum genelde ya tüm erkeklerin ilgisini çekmek için oynarlar ya da bir erkekten hoşlanırlar ortak yönleri yoksa erkek oyun seviyorsa ortak yön oluşturmaya çalışıp oyun oynamaya başlarlar erkekle sohbet açılır falan daha sonra oynayıp ilgilerini çektikçe bağımlısı olurlar. Her kız erkek veya erkekler için oyun oynamasada çoğunluk böyle başlıyor sonrasında alışkanlık oluyor. Bazı kızlarda evde abisi varsa ablası kız kardeşi falan yoksa abidende alışkanlık olabiliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence özellikle pubg mobile de öyle tipler çok. Bende bunu anlamıyorum karşılarına bot gelir birinciyim diye sergilerler birde. Çok var öyle flörtleşenler arayanlar birbirlerini. Erkeklerde zaten düşüyor basit olanlar birbirini buluyor en nihayetinde
00 Yorumla
Kendi şahsıma oyun oynadığımı sosyal çevreme yansıtmıyorum, bu sebepten ötürü kimsenin ilgisini çekmedim. Kendim oyun oynamayı severim eğlendiğim, hobilerimden birisi. Kimsenin ilgisini çekmedim aksine oyun oynuyorum diye rahatsız olan erkekler oldu
02 Yorumla- +1 yıl
max egirl falan yazıyolar bi de vncxvm
Gta gibi oyunları anlarım açık dünya rol yapma tarzı online oyunlar okey herkesin her kafanın ilgisini çekecek şeyler var sonuçta ama sadece Vurdulu kırdı oyunlar olunca orada biraz işler farklı hepsi için diyemem ama bir kısım oyuncular takılma tanışma faslı içinde bu oyunlarda tur atıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Size sormak lazım ksdhfjks
00 Yorumla- Gamer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sevdikleri için. zaten burada kız olmaları yetiyor erkeğin ilgisini çekmek için
00 Yorumla Pek çoğu böyle. Buradan tanıştığım bir arkadaşım pubg'de manita yapmış. Gülüp geçiyorum. Oyunu manita bulmak için aracı olarak kullanan her kimse tiksinti geliyor. Bir zamanlar okey oynayıp manita yapan kitle şu an pubg, valorant ve 101 oynayarak manita yapıyor. Niyetleri oyun değil düpedüz manita yapmak.
27 Yorumla- +1 yıl
Kadınların oyun oynamasını buna bağladın pes. Kız tek başına mı sevgili yapıyor?
- +1 yıl
Ergen diye genelleme yapın o halde. Cinsiyet olarak nitelendirmek olmadı.
- +1 yıl
Soru kız erkekle alakalı ama sizin yorumunuz cinsiyetçi olmuş onu diyorum. Bir sakin ol bir de moderatörsün ama fazla gerginsin
- +1 yıl
Yaptığını ergenler yapıyor bunu kadın erkek olarak nitelendirme dedim. Nedir bu gerginlik?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazi kizlari gercekten anlamiyorum. Bu erkek sevdasi nedir? Erkekleri etkilemek ugruna kendi hemcinsini asagilayanlar bile var birak oyun oynamayi. Erkegi yücelten, erkegin duymak istediklerini söyleyenler falan. Hemcinsini, kadin cinsiyetini asagilaya aşağılaya yapıyorlar bunu.
Kizlar, erkek ugruna kendi cinsiyetini de yerin dibine sokuyor, futbol ogreniyor, oyun öğreniyor, yemek öğreniyor, hizmet ediyor. Sorsan annesinin tek bir bulasigini yikamamistir belki, annesine sarma da dolma da yardim etmemistir. Ama erkek icin hizmet ediyor sarma sariyor falan.
Babasina kek yapmamıştır, bir bardak su vermemistir ama elin herifine karsi sını illirimli kik yıptım diyenler falan. Gercekten iğrenç. Bu kadar gurursuz akilsiz olunmaz.(bazilari icin bu boyle, gördüğüm cok tipler var) ama en cok beni ayar eden de erkek ugruna kadin cinsiyetinin asagilanmasina hem izin vermesi, hemde erkegin asagilamasina cumleleriyle katki saglamasi.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Milabeni yemek konusunda asagilama demedim. Erkek icin yapmasindan bahsettim. O kadar uzerinde emeği olan, doguo büyüten kadina yardim etmezler, yemek yapmazlar elin herifine kekler, börekler, sarmalar falan yapıyorlar. 1 aylik nir iliskiye mesela. Ama 20-25 yıllık annesine faydasi dokunmamış
+1 yılBu sebeple oynayanlar var tabi ki. Ama ben tamamen keyif aldığım için oynarım. Bu kadar kötü oynayan birine erkekler ile göstermez zaten sjhqjshsj
12 Yorumla- +1 yıl
Bence iyi oynuyorsunuzdur shljlkj
- +1 yıl
@Barış_LonelyForever Onlar iyi oynuyor olabilir qhsshnsjmsnh
+1 yılYıllardır oyun oynayan bi kız olarak hiçbir erkek bana ilgi versin de oynayayım, gereksiz dramalara, şekillere gireyim demedim. İnsan gibi Cs de Gta da oynadık. Valorant gibi vs oyunlarda oynuyorum. Bazı erkekler de var takımda kız olunca sırf kill için oynayıp garip hareketlere bürünen. Erkekler için şımarık sesler çıkarıp sacam sapan şeyler yapan kızlar da. Yine de bi kızın oyun oynama sevebilir ilgi değil.
10 Yorumla
+1 yılKızlar erkeklerden daha iyi bir e sporcu olduklarını ispatlamak için oyun oynar. Erkeklerden ilgi beklemezler. Ama bir kızla oyunda tanışan erkek her daim ilgi gösterir kıza ve erkeklerin çoğu ilgiden kızı bunaltır yani uzun lafın kısası. Erkekler kızlardan ilgi görmek için online oyun oynar ve takım oyunu oynamayıp kill almaya çalışırlar bencil davranırlar.
10 Yorumla
+1 yılValla benimle PS den futbol oynayacak, mobilden Call Of Duty oynayacak kızla bir ömür geçiririm.
11 Yorumla- +1 yıl
oy he
Saçma eğer böyle bir şey yapan bir kız varsa sadece erkek düşkünüdür oyun oynayan biri böyle bir şey yapmaz bence
00 YorumlaZevkine oynuyorlar ama ilgi görüyorlar bol bol
10 Yorumlatamamıyla kafa rahatlasın diye giriyom orada da küfürü yiyip geri çıkıyom
20 YorumlaOyle oldugunu dusundugum kisiler var ben de hep oynamiyorum arada genshin sims felan o kadar
10 Yorumla- Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence 😅😅, bence de değil aslında direkt diyeceğim şekildedir. Eğlence için oynuyorlardır illaki, her insan eğlenmek ister ve farklı yolları var. Bunlardan birisi de tabiki oyunlar.
00 Yorumla Benim bi arkadaşım pupg de tanıştığı kızlarla yatıyor..3 kişiyle yatmış şimdiye kadar, pek yalan söyleyen biri değil. Bir tanesi evlenelim bile demiş vs vs
00 Yorumla
+1 yılDaha neler? Ben Pubg'yi çok sevdiğim için oynuyorum, çoğunlukla takım arkadaşımla muhatap bile olmuyorum, mikrofon da kullanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya her taşın altından balık aramasanıza😠gem eğlenceli oluyor başka yerde bulamadigim eğlenceyi orada buluyom ben belki
11 Yorumla- +1 yıl
Benim zamanımda hicbir kız bilgisayar oyunu oynamazdı şu son 6 yılda faha çok oynayan kız cıktı. Zaten çevrimdışı oynamayı daha çok seviyorum💦
+1 yılBiz pubg oynuyorduk bi ara bıraktık çok kavga ediyorduk çünkü niye yetişemedin, çabuk vuruldun falan😂
00 Yorumla
+1 yılHayır sadece sevdikleri için mesela bende futbol oynuyorum erkeklerden ilgi göreyim mi diye hayır sırf zevkten
00 Yorumlabu çok gerici bir soru, kızların yaptığı her şeyi erkeğe yoruyor olmanız saçmalıktan başka bir şey değil.
00 YorumlaHiç alakası yok. Küçüklüğümden beri çok severm oyun oynamayı…
10 YorumlaAy yok artık haaayır haajksnsk zaten türko erko yeto yani bi de ilgi görmek için mi oynicaz abajwödneöd
00 Yorumlaartık çoğu oyle.. erkek dusurmeye valo oynayan veletlerle dolu
00 Yorumla
+1 yılkızların yaptığı her eylemin neden erkekler için olduğunu düşünüyorsunuz acaba 🙃
01 Yorumla- +1 yıl
De mi ya... Böyle zihniyetleri anlayamıyorum.
Çoğu ücretli sanal sekste müşteri bulmak için oynuyo.🙄
00 YorumlaGamer konusunda 529 cevap paylaştı. Uwu bana ilgi veeeeeeeğğğğr silah aaaaat kostüm aaaat uwuuğğ aklsdşja
010 Yorumla- +1 yıl
Bir de süper Modsun. Ne alaka şimdi? Alakasız görüş..
- +1 yıl
😠
- +1 yıl
Yok be
- +1 yıl
Ama alakasız görüştü 🫤
Zevk ıcın oynarım bayan olmamız yeterınce ılgılerınj cekıyo
00 Yorumla
+1 yılHayir ama oyun oynamak beni gercekten heyecanlandiriyor nedense
00 YorumlaKendi zevki için oynayanda vardır
15 Yorumla- +1 yıl
bence de sence
- +1 yıl
mlbb de anlayan biri olsa zaten dolasmazla ortada kim nerde belli değil cxnzbcvzn ama wild riftim öyle mi herkes kendi çööplüğünde
- +1 yıl
Kanka üni öğrencisi olduğum için gaming laptop aldım. Masaüstü dizerdim o paraya ama taşınmıyor ev farklı şehirde üni farklı şehirde. Pc ye fazla para harcadım ama oyun alamıyorum aw pahalı epicte falan beleş oyun kovalıyorum. Witchera verdim bi para oda ilk zamanlardı. Oyun önerisine açığım haberin olsun
Bunu onun için yapıyorsa yapmasın. Perde takarken daha ilgiye ihtiyacı var gibi duruyordu
00 YorumlaOnu yapan kızlar da maalesef aciyorum ya ilerisine yeminle ama ben küçüklükten beri erkek gibi kavgadan kavgaya koştuğum için vs vs. Silah divus oyunlarını cok severim ve baya iyiyimdir hayattaki nadir başarılarından biri😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne alakasi var.. bu ilgi. meselesi.. kizi erkegi yok. bazilari oyun oynamayi seviyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBide miyavlamaları yok mu
Ayhhh @mım patlicakkk vur şuhnnuu artıııkkk muah00 Yorumla
+1 yılErkekler bile böyle düşünürken senin düşünenemen yazık ya pes her bokn altında bişi arama bu kadar çıkamazsın😘
05 Yorumla- +1 yıl
Bariz ortada aw ilgi cekmek icin ezik ezik davranıyolar hajxjsj
- +1 yıl
Davranıyorlar bide😂
- +1 yıl
he ayn ben de gidip memelerimin ölcüsünü yazıp kaldırıyorum ayn
- +1 yıl
Ay ne diyosun sen ya kız mısın gerçekten allahım
- +1 yıl
yok erkeğim dhajshfgskldagfksg
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle olanı da vardır da.. benim karşıma pubg de geçen ağlar sjsjsjs
00 Yorumla
+1 yılKızlar ilgi çekmek için herşeyi yapar
Yeter ki erkeği istesin016 Yorumla- +1 yıl
Erkeği istesin He spspwskmwmxmsm allahım en güldüğüm yorum bu olabilir Allah çarpsın bak cpspxşösödms
- +1 yıl
Kadının erkeği istemesi anlamında 🙂
- +1 yıl
Anladım zaten ben farklı bişi mi dedimm anlamadım onu ve bence komik uani sende Gül
- +1 yıl
Pardon da erkekler kim ki kızlar ilgi çekmek için bişiler yapsın işlerini güçlerini bıraktılar sizin için uğraşacaklar He bu kadar önemseme kendini veee bu kadar erkek yo ne alaka gibisinden yoeum yaparken senin bunu demen aşırı güldürdü eminim tek ben değişimdir
- +1 yıl
Ben gördüklerimi söylüyorum
Ayrıca kızlar kendilerine değer verebilecek erkeği deli gibi isterler - +1 yıl
Bu dediğin farklı yalnız ve sadece erkek için geçerli olan bişi değil tek taraflı konuşuyosun
- +1 yıl
Ben onu bunu bilmem
Benim için mücadele eden kızlara bayılıyorum ve onların her yerine değer vermeyi çok seviyorum - +1 yıl
Anladım sadece senin için geçerliyse iyi o zaman xlssmmsls
- +1 yıl
Ya böyle ilgimi çekmek için şekilden şekile giriyorlar ya yerim ya yerim 😃
- +1 yıl
Senin için mi😁😁😁😁😁 kaç kişi bunlar pardon da sopalxaösö
- +1 yıl
İnanmak zorunda değilsin tabii ki
Düşünce özgürlüğü ✌️ - +1 yıl
Yazarken yazıyosunn şekilden çekile giriyorlar bilmem ne cevap vermiyosun ayıp
- +1 yıl
Cevap veriyorum ya 😃
- +1 yıl
Kaç kişi bunlar dedim ona niye cevap vermedin
- +1 yıl
Açıkçası Bu konular hiç umrumda olmuyor yani isteyen kendi gelir o ayrı konu da
Senin bu Alaycı tavırların ayıp bence Hadi güle güle - +1 yıl
Ben burada kendimi övsem ne olacak ki bu hiçbir şey ifade etmez
Ben sadece gördüğüm Gerçeklerden bahsettim
+1 yılKırk saat düşünsem de sorunun arkasında yatan mantığı asla anlamayacağım.
20 Yorumla
+1 yılErkekler kim ya asıl erkekler kız düşürmek için oynuyor
20 YorumlaO ortama girmeye çalışıyorlar sadece. İlgi gördükleri heryerde herşeyi yapıyor kızlar
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
+1 yılHayatımda kimse yokken eğlence için oynuyordum stres atmak için fakat şu an hayatımda bir var ve tekrardan oynamaya başladım sırf onun için :(
00 YorumlaHayır tabikide bende oynuyorum ama sevdiğim için oynuyorum
00 Yorumla
+1 yılGüzel taktik bence :D
01 Yorumla- +1 yıl
hihihih
Ayyy ne alakası var offff
10 Yorumla
+1 yılHayır, ben sadece sevdiğim için oynuyorum.
10 Yorumla
+1 yılHiç alakası yok
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok ilgi meselesi bu
00 Yorumla
+1 yılHayır bence asosyal oldukları için. :d
00 Yorumla
+1 yılAbi bunu buna bağlıyorsunuz pes diyorum.
00 Yorumlagenelde tipsizlikten diye biliyom
00 Yorumla
+1 yılgüldürdün ya :D
00 YorumlaLoldekiler biraz ôyle gibi çoğu
00 YorumlaHer şeyiniz ilgi görmek için sanki
00 Yorumla
+1 yılHayır zevk meselesi.
00 Yorumla
+1 yılne alakası var oynamayı sevdıgı ıcın oynuyor
10 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki
20 YorumlaAlakasi bile yok oyun erkek icadimi