Steam'dan almak istiyorum ama 300 tl. sonra pişman olmak istemiyorum. değer mi bu paraya?

Steam'dan almak istiyorum ama 300 tl. sonra pişman olmak istemiyorum. değer mi bu paraya?

Değmez bence ya girip yarış yapar çıkarsın farklı ne sunuyor oyun bilmiyorum ama 1 hafta oynar sıkılır bırakırsın. İndirim zamanını beklemen daha doğru olur yarı fiyatına vs. düşerse alınabilir.
Cevap
19Cevap
Seven için değer bence
Güzel oyun. Hiçbir oyuna o kadar paranın değeceğini düşünmüyorum açıkçası. Ama dediğim gibi oyun güzel al istersen pişman olmazsın.
Şu zamanda hiçbir oyun 300 TL etmez yazıktır günahtır etmeyin eylemeyin
İndirimlerde fiyatı düşüyo baya bence indirimleri bekle
Değmez. Hangi oyun için 100 tl ve üstü değer ki. Bir oyuna bu kadar para verilmez. İndirime girsin 150 falan olur ki o da fazla.
Ben en fazla 40 tl verdim sanırım ve onda bile içim acıdı. Odyssey almayı düşünüyorum ultimate paketini 128'e düşüyor alıp almamakta kararsızım. İçinde 2 dlc kostümler ve Assassin's Creed 3 var.
Bu arada 5 gerçekten güzel ama direksiyonun varsa oyna bence.
Bende 4 var , ama 5 için değmez diyorlar ya. Herkes 4 serisi daha güzeldi diyor. Direksiyon varsa zaten tadından yenmez. :)
Sürekli oynamayı düşünmüyorsanız eğer 30 TL Gamepass PC'ye vermek daha mantıklı. Hem onun haricinde bir oyun kütüphanesine sahip olursunuz.
Bence değer, grafiği çok hoşuma gitmişti. Ama kişiden kişiye de değişebilir
Oynayanlar değer diyor. Ben story fps bir oyun tercih ederdim
Pişman olacağını düşünmüyorum. Ben de var, beraber oynarız :D
İki saat dolmadan, iade edilebiliyor. Steam'da.
oyunun amacını çözemedim ama nfs gibi konulu bir oyun değil ama grafikleri ve gerçekliği mükemmel
Değeceğini düşünüyorum
Değer olum ama gerçek hayat kalitesini görünce bi düşün istersen kolekeoodjdhd
O oyunu kaldıracak sistemi olan birisi neden 300 tlyi umursar ki?
gerceten cok guzel oyun almani tavsiye ederim
Satın al oyna beğenmezsen iade edersin
DEĞER BASS
Değer
İndirime girmesini bekle
Değer
Deger
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?