yurt dışı satış fiyatı 120.000 Yuan (500.000₺) olan Fastback modelini 2025 Şubat ayında Avrupa’da sadece Türkiye’de satışa sunacaklarmış. Burada da akla ilk Türkiye'de kaç TL olur sorusu geliyor.
Model çok iyi yalnız :)

yurt dışı satış fiyatı 120.000 Yuan (500.000₺) olan Fastback modelini 2025 Şubat ayında Avrupa’da sadece Türkiye’de satışa sunacaklarmış. Burada da akla ilk Türkiye'de kaç TL olur sorusu geliyor.
Model çok iyi yalnız :)

Yüksek ihtimalle 3 ile 5 katı arasında bir rakam olur. Yani yurt dışında vergisi ıvır zıvırı her şey dahil 500.000 TL'ye geliyorsa, Türkiye'de 1.7 Milyon ile 2.5 Milyon arasında bir rakamda satışa çıkar diye düşünüyorum.
Türkiye nasıl bi ülke anlamadıım
Yazın izine geldik, cola içiyoruz bizim oradakilerle alakası yok tadı berbat
Çikolata gofret çips çamur gibi hemde bizim orada yedipimiz marka, peynir falan sanki kireç yiyorsun, biz de öyle olacak o markayı kapatırlar
Hem pahalı hem kalitesiz
Bu dandik araba bile kim bilir kaç milyon
Cevap
20Cevap
1,5 milyondan aşağı olacağını sanmıyorum.
1,5 milyon
devletin bizi sqmekten başka bir faydası yok dayıyor vergiyi 'sen atını bana ver gel s2me bin^diyor
buna iyi araba diyen net söylüyorum arabadan anlamıyordur. xioami de araç çıkardı bi incele sonra araba neymiş konuşalım.
Parayı bulan Lidyalılar, vergiyi bulan Sümerler.. Verginin vergisini bulan ise Türkler.. Minimum 2.000.000 TL
Yurt dışı 500 bin ise ötv mtv zart zurt filan ekle 10 15 milyon olur o araba türkiyede
x3 desek o da lüks segmente girmiyorsa tabi 1.5a gelir. lükse girerse x4 de sen ona
3 tane de devlete aldığımızı düşünürsek 1.5 2 milyon olur muhtemelen
1.5 milyon olur. Alan da zengin olur bizim fakirler de AKP kazandı diye oynar
Çarpışms testlerinde berbat olan bu araç bile para ediyor
250.000 TL olan aracı 740.000'e sattıklarını düşünürsek hesap sizde.
1.5 milyon olur.
Çok ucuz fiyatlar söylenmiş. Alış fiyatı üstüne 3 alış fiyatı daha ekleyin 2milyon tl gibi geliyor aşağı yukarı
1.250.000’den aşağı olmaz.
Rang amfisi ötv si en az %70 dem hesapla
2 devlete 1 kendine alır millet
Bi bna bi devlete bi bankaya 2 milyoncuk deyiver
Bence ikikatı olur
10 milyon tl
Bizde 2 milyon
Dehşet Bi araba
türkiyede en az 3 milyondan başlar bu:P
Banane yaa
bu marka iyi mi
800.000