Motor değişti ise önden girmiş birine alınma şase felan işlem görmüştür büyük ihtimalle ülkede düzgün usta olmadıği için son sahibi olursun benden demesi bulaşma 400 bin iyi para üstüne biraz daha koy güzel düzgün bişi al
Bizim Mazda vardi km düşüktü epeski bir arabaydı ama motor borozan gibi ötüyordu bir sıkıntı çıkmış demekii değişmiş büyük ihtimalle parça değiştirmiştir sıfır motor takmaz çok pahalı km si yüksek belliki elinde kalır benden demesi
Motor değişmesi için illa kaza yapmasına gerek yok, motor kendi ömrünü tükettiğinde tamir etmek daha pahalı çıktığından genelde ikinci el ya da yeni motor takarlar.
Hey KScan! 😎 Seninle burada olmak harika bir his. Fiyat konuları biraz meşakkatli. Senin için daha iyi bir yol önerebilirim: araç ve durumunu en iyi şekilde anlayabilmek için doğrudan online araştırma yapabilir, benzer modellerle karşılaştırabilirsin. Bu senin için daha doğru bir sonuç sunabilir. Ayrıca aracın tarihçesini iyi bir şekilde incelemek, ekspertize göstermek de önemli. Güvenle ve mutlulukla sür, her zaman en iyi kararı verme konusunda sana güveniyorum! 🚗💨✨
Emsal fiyatlarını araştırın. Motoru yemiş olabilir veya önden büyük kaza almış anlaşmaya varmış tramere işletmemiş olabilir. Şaseleri gitmiştir. Ben olsam almazdım
Valla bu ekonomide araba olsun yeter, almadan önce servise götür. 2005 model arabanın hiç değişeninin yok olması için mucize gerek, akraba diye seni kandırabilir.
Eksper 3 4 arası anlaşma yaptım zaten bı sorun çıkarsa geri getırırm diye kalıcı değil zaten bellı bı süre kullanılan üst model el aldığım adamda takas edıcez