75 bin tl birikmiş param var, bir araba alacağım 20 - 25 bin kredi çekip 100 Bin TL ye satılık 200 KM'de temiz satılık bir Mercedes S600 V12 1994 var, sizce 100 Bin'e alınır mı?
Araç 12 silindir. S600 Modeli 1994 Motor gücü 408 HP 580 NM Tork Resimler temsilidir.
Sizce 100 bin TL'ye s600 v12 1994 model alınır mı?
W140 kasa, benim gözümde Mercedes'in ürettiği, Mercedes ruhu taşıyan en son araçlardır. Ancak bu aracın S320 olanı dahi, Türkiye şartlarında, binilmesi zor bir araçtır. V12 olanın parça dahil, bakımlarını dahi yaptıracağın adam gibi ustayı zor bulursun. Ekonomik durumun çok iyi olmalı.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Değerli yorumun için çok sağol bro. düşünüyoruz ama bakalım.
Ben kullandım bir süre ya. Kuzenimde vardı sattı geçen sene. Uzun yol yaptım 2 kere. Efsane rahat manyak konforlu ve uzun yolda hızını aldıktan sonra böyle bir hız kontrol yok başka arabada. En kral arabayı getir bunun yanına yaklaşamaz. Yalnız 3 sıkıntısı var ağırlıklı. Kuzeniminde satma sebepleri bunlar oldu. Birincisi yakıt. Araba yakmıyor içiyor yani :D Hem motor büyük hem araba ağır. İkincisi park sıkıntısı. Araba hem uzun hem geniş her yere park edilmiyor bir otoparkın falan olması lazım. Benim kuzenim İstanbul'da mahallede oturuyordu bir kaç kere dışında kapımın önüne çekemedim dedi. Üçüncüsü parçaları çok pahalı ve nadir bulunuyor. Bunu bir problemi olduğunda sanayiye gidip halledemezsin zaten arabayı perişan ederler. Mutlaka özellikle bu modellerden anlayan birine götürmen lazım. Benim kuzenimin satış sebepleri bunlardı yani. Ama artıları düşündükçe de bunlar göz ardı geliyor bana. Şu klibi bir kere izlemeni tavsiye ediyorum araba için. www.youtube.com/watch
başkan desene sen tam bir uzun yol arabası. bununla yurt dışına da gidilir. Madem ferrariye, m6 grancoupe ye e 63 amg ye paramız yetmiyor onları atalarını alırız biz de nasipse bro. bu arada bro izlemediğim videosu yok bu araç şu anki araçlarda dahil üzerinde en fazla ARGE çalışması yapılmış araçmış. amortisorlar ve yol tutuşunu biliyorsundur zaten.
Valla açıkça söylemek gerekirse ben bir çok arabaya bindim. Şu araba 1995 model. şu an 2020 de çıkmış olan araçların %95 inde bu aracın konforu özellikleri yol tutuşu ve GÜVENLİĞİ yok. Sana şöyle söyleyeyim şu arabayla ortalama bir hızla 100km hızla bir renault dacia peugeot citroen falan kafa kafaya çarpış inan onun arka koltuklarına kadar girersin. Öyle sağlam bir araç. Hani söylüyorlar ya metal yorgunluğu var. Hikaye.
Cla ya benim 2017 model. Düşün o arabanda konfor alıyorum ben bundan kim bilir ne haz keyif alınır. Bir de arkadaşımda vardı bundan sürdüm ben onu araba kullandığını hissediyorsun araba bu işte diyorsun. Bir de Mercedes piyasası asla eskimiyor arabanın. Satacağın zaman bu fiyatın üzerine satabilirsin