Gamer Riot haksızlık etmiş olmuyor mu? Veyso1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar rütbem plat 2 ama geçen elektrikler gitti elmas 3 den plat 2 ye atmış afk kaldım maç başı plat 2 den çıkamıyorum bu nasıl iş Güncellemeler+1 yıl Oyun valorant riot haksızlık etmiş olmuyor mu? Riot haksızlık etmiş olmuyor mu? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Açıkçası duruma üzüldüm, durumu bildirdin mi peki? Geri dönüş yaptılar mı? 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Haksızlık değil senin elektriğinin gitmesi onların sorumluluğu değil 0 0 Yorumla
strazsnyy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Elmas 3 ten plat ikiye nasıl düşilebiliyormhş ki onu anlamadım 0 3 Yorumla Veyso1903 +1 yıl Geçen maç 1 elden sonra afk kaldım ertesi gün bi girdim hem 7 gün ceza hem plata düşmüş Yorumla strazsnyy +1 yıl Oha oyun senden nefret ediyor herhalde lfşwkdlsm Yorumla Veyso1903 +1 yıl Jfjfjjfj Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl nasıl atmış :O 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hemen ticket at olaya bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üzüldüm haline elmastan plat 2ye düşmek... Yorumla Veyso1903 +1 yıl Gmail yoluyla mesaj attım cevap yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Açıkçası duruma üzüldüm, durumu bildirdin mi peki? Geri dönüş yaptılar mı?
Haksızlık değil senin elektriğinin gitmesi onların sorumluluğu değil
Elmas 3 ten plat ikiye nasıl düşilebiliyormhş ki onu anlamadım
Geçen maç 1 elden sonra afk kaldım ertesi gün bi girdim hem 7 gün ceza hem plata düşmüş
Oha oyun senden nefret ediyor herhalde lfşwkdlsm
Jfjfjjfj
nasıl atmış :O
hemen ticket at olaya bak
üzüldüm haline elmastan plat 2ye düşmek...
Gmail yoluyla mesaj attım cevap yok