Gamer 1 gü Genellikle oyun oynadığın zaman dilimi hangisi 🎮? Krellion Fenomen Takip Et FacebookTwitter 03 Sabah A seç Akşam B seç Gece C seç Geceden sabaha D seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 03 Paylaş FacebookTwitter Genellikle oyun oynadığın zaman dilimi hangisi 🎮? 2613 Görüşünü yaz
Onuradr Fenomen 1 gü Geneli yok sabahta çok sarıyor ama en güzeli akşama doğrudan itibaren geçen tüm süre. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Wheeinthemood Fenomen 1 gü Tüm gün boyunca en iyisi. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Cod2009 Yoda 1 gü Ghost a bak Be En İyi dostum benim ⭐😊 Adam Gözlükle Karizma katıyor Oyun da Tabi Call Of Duty Mobile Yani Fark etmiyor Ne zaman olursa oyuna girer oynarım 😊 Cod candır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Xper 6 1 gü oyun grubumuz dağılmadan önce akşam yemekten sonra başlayıp sabah 8-9 a kadar oynuyoduk ama iki yıl oldu hiç oyun oynamadım:(( Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Yoda 1 gü Gamer bir kız 😀Genelde gece oynuyorum. İş yerinde canım sıkılınca. O değilde oyun iyice para tuzağına döndü. Sileceğim galiba Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Meliodassss Xper 6 1 gü Bence en iyi saatler kimsenin seni rahatsız etmediği gece 12 4 arası ama çalışma hayatı ya da okulu olanlar için kotu saatlrr Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
TauredKraliçesi Guru 1 gü Geceleri oynardım ama artık sadece cm4 oynuyorum :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kafkefsago Yoda 1 gü Sabahtan geceye kadar😅😅. Çok bağımlı oldum şu sıralar, kendimi dizginlemem lazım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HardChoice Guru 1 gü Çoğu zaman hiç oynamadığım oluyor. Kafam işten dolayı patlayacak gibi olunca akşamları 1 saat oynuyorum, toparlıyor. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
SülÇakır Xper 4 1 gü Canım sıkıldığında telefonda bazı oyunlar oynarım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
arasreis02 Xper 7 1 gü Gece stres atmak için oynuyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
P4nch_ Xper 6 1 gü Aksam 5 6 dan sabah 7 8 e kadar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Boavistaa Guru 1 gü Gece daha zevkli oluyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Guru 1 gü Hafta sonu akşamları belkı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MinistryofDarkness Guru 19 sa Güneş battığında. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 gü Uzun zamandır oyun oynamayı bıraktım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1326Geneli yok sabahta çok sarıyor ama en güzeli akşama doğrudan itibaren geçen tüm süre.
Tüm gün boyunca en iyisi.
Ghost a bak Be En İyi dostum benim ⭐😊 Adam Gözlükle Karizma katıyor Oyun da Tabi Call Of Duty Mobile Yani Fark etmiyor Ne zaman olursa oyuna girer oynarım 😊 Cod candır
oyun grubumuz dağılmadan önce akşam yemekten sonra başlayıp sabah 8-9 a kadar oynuyoduk ama iki yıl oldu hiç oyun oynamadım:((
Gamer bir kız 😀
Genelde gece oynuyorum. İş yerinde canım sıkılınca. O değilde oyun iyice para tuzağına döndü. Sileceğim galiba
Bence en iyi saatler kimsenin seni rahatsız etmediği gece 12 4 arası ama çalışma hayatı ya da okulu olanlar için kotu saatlrr
Geceleri oynardım ama artık sadece cm4 oynuyorum :)
Sabahtan geceye kadar😅😅. Çok bağımlı oldum şu sıralar, kendimi dizginlemem lazım
Çoğu zaman hiç oynamadığım oluyor. Kafam işten dolayı patlayacak gibi olunca akşamları 1 saat oynuyorum, toparlıyor.
Canım sıkıldığında telefonda bazı oyunlar oynarım.
Gece stres atmak için oynuyorum
Aksam 5 6 dan sabah 7 8 e kadar
Gece daha zevkli oluyor
Hafta sonu akşamları belkı
Geceden sabaha
Güneş battığında.
Uzun zamandır oyun oynamayı bıraktım.
akşam - gece
Geceleri
Akşmları.