Gamer Oyun oynarken kendinizi ne kadar kaptırırsınız? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken kendinizi ne kadar kaptırırsınız 🤔#Gamer #FiqHShott Oyun oynarken kendinizi ne kadar kaptırırsınız? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oyundan başka birşeyi ne görürüm ne de duyarım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Aşırı kaptırıyorum 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Baya kaptırıyorum ya biri seslenince falan duymuyorum. Bu arada overwatch nasıl? Tavsiye eder misin? ¢ 1 0 Yorumla
Munis1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çok kaptırırım ya bu tabi iyi değil ama şimdi oynamıyorum pubg oynardım 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Seriye bağlarsam kaptırıyorum sadece. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 413 cevap paylaştı. Baya kaptırdığım kesin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oyundan başka birşeyi ne görürüm ne de duyarım.
Aşırı kaptırıyorum
Baya kaptırıyorum ya biri seslenince falan duymuyorum. Bu arada overwatch nasıl? Tavsiye eder misin? ¢
Çok kaptırırım ya bu tabi iyi değil ama şimdi oynamıyorum pubg oynardım
niye hep overwatch
Seriye bağlarsam kaptırıyorum sadece.
Baya kaptırdığım kesin