Merhabalar Oyunlarla Aranız Nasıl En Çok Oynadığınız Oyunlar Hangisi Hangileri PC Veya Mobil Platform Farketmez (Benim En Çok Oynadıklarım Ekran görüntüsüden Görüldüğü Üzere Call Of Duty Mobile ⭐ Ve Car Parking 🚘 Car Parking de Mobil Android iOS Platform Oyunu bu arada 😉)
Oyunlarla aranız nasıl, en çok oynadığınız oyunlar hangisi 🎮?
Nickimden sanırım en çok oynadığım oyun belli oluyordur. (şu an oynamıyorum) CPM'de arada giriyorum hobi amaçlı araç hazırlıyorum iki gazlayıp çıkıyorum.
Evet Hay Ağzına Sağlık ⭐ Hayaletler Ölmez Şekil İmaj Değiştirir Tıpkı Şimdi Masken giyimin değiştiği gibi senin Ama çok üzülmüştüm be Hatta Activision Küfür bile ettim tabi gerçekten adamlara yazarak değil tabi 😅 arkalarından Yalnız Şunu Söyleyim Activision Firması Gerçekten Çok saçmaladı Nerde güzel karakterler var hepsini öldürduler Sadece Captain Price kaldı Mk Price ile Yürümez ki sadece oyun Bizler diğerlerini de Çok sevdik Zaten Price ölse O oyundan Hiç keyif almam
O karakterlerin beklenmedik ölümleri ile inanılmaz ekmek yediler ama şimdi hikayeyi başka bir zamanda anlatmaya başlayıp ölen karakterlerin hepsini yeniden getirdiler hala ekmeğini yiyorlar Ghost'un
İşte Bu Şeref Yoksunluğu Bildiğin En Sevilen Karakterleri Öldürüp Üstüne Hadsizce Paralı oyunlari satması Call Of Duty Serisi zaten Modern Warfare 3 den sonra bozdu kendisini Black Ops 2 de çok güzeldi Ama sonrası Grafik Odaklı oldu sadece hikaye de bi anlam kalmadı Cod Serisi Multiplayer Sonradan Battle Royale yoğunlaştı Bunlar da başarılı tabiki ama Hikaye modu kadar değil hikaye Modu Oyunu Sadece oyun yapmıyor Film tadında Sinema Hissiyatı Sunuyor Ben Şahsen Modern Warfare serisi oynarken Kendimi bizzat oyunun içinde hissediyordum Müzikleri Karakterler Haritalar Özellikle Call Of Duty 4 Modern Warfare Pripyat Çernobil Haritası Efsaneydi Captain Mac Millan İle Yüzbaşı Price Terörist İmran Zakheav Öldürmek görevi
Eskiden anlatılan hikayenin derinliği vardı şu an daha yüzeysel ilerliyor çok suni oldu ama yine de modern warfare oynarken keyif alıyorum mw2yi bekliyorum hikayede Ghost da olacak etkileyici bir oyun olacağını düşünüyorum
Aynı Düşünüyoruz Call Of Duty Hikaye Olarak Eskisi kadar çok Üstünde Durmuyor Tabi Battle Royale Multiplayer Yeterince Çok kazanıyor Paraya Para Demiyor İnsanların Görüşü pek umrunda mı? Bu yönüne çok kızıyorum İşte Böyle devam ederse Oynayan sayısı düşer gittikçe firma çakılır hem de Çakılır Aşağı Tamam Grafikleri Haritalari çok Güzel ama hikaye karakterler de önemli Yeni Çıkacak Olan Modern Warfare 2 bende Merak Ediyorum Bu yeni Ghost pek alışamadım Benim gözüm Önceki Maskeyle Modern Warfare 2 2009 da ki Ghosta alıştım onu öyle Sevdim 😊⭐ Price gelelim O zaten bambaşka olmuş Yüz olarak bildiğimiz price Çok farklı İsmi Price olmasa O olduğunu Anlamam