Olursa nasıl olur? Olmazsa neden olmaz?

Erkekler kadar oyunlarda başarı sağlayıp, çeşitli turnuvalarda boy gösterebilirler mi?
Olursa nasıl olur? Olmazsa neden olmaz?

Erkekler kadar oyunlarda başarı sağlayıp, çeşitli turnuvalarda boy gösterebilirler mi?
Olabilir kendilerini geliştirebilirler zaten kadın genç kız oyuncular çoğunlukla artmaya başladı ve devam da ediyor hepsine başarılar diliyorum oyun hayatlarında 😊
Şu cinsiyet ayrımını bu alanda bile yapmanız... Yani böyle bir soru sorulması bile bilinç altının rezaletliğini kanıtlıyor Türk toplumunun.. Sadece sana demiyorum tabi genel
Cevap
15Cevap
Evet olur tabi ki
Oyunlar konusunda kendini geliştirdikten sonra neden olmasın, tecrübe ve yetenek şart.
Tabi ki olabilir.. Kadın erkek diye bir olay yok.. Keyifli geceler..
Olur sonuçta onlar da insan, kadınlar gamer olamaz diye bir evrensel yasa yok sonuçta 😅
Bence gösterebilirler. Bir kadın gamer olmuşsa erkekten daha başarılıdır bu konuda.
Olur tabi ama ben gamer erkek bulamıyorum nedense 🥲
Benden olmaz ama diğer kadınlardan olur.
hiçbir e spor takımında kadın oyuncu göremiyorum. ya onlar tercih etmiyor ya da cidden genel olarak kötü oynuyorlar
Olur. Ey müslümanlar! pubg, valorant, league of legends gibi oyunlar lgbt yi destekliyorlar o yüzden oynamayın oynattırmayın.
Yok olmaz
Var ki oluyor.
Olur tabi neden olmasın
İllaki oluyor, iyi oynayanları çıkabiliyor
Olur tabii
Tabiki cinseyeti ne zaman oldu ki?,
bilmem benden olmaz ama onu biliyorum
Kadınlardan her şey olur
Olur kesinlikle.
Keşke olsa
Olur Tabi 🎮😊
Yani olur neden olmasın ki