Sadece erkekler gamer olacak diye bir şey yok. Oyunlara yıllarına vermiş yüzlerce kadın gamer da var.

Sizce bir kadın iyi bir gamer olabilir mi?
#gamer
Sadece erkekler gamer olacak diye bir şey yok. Oyunlara yıllarına vermiş yüzlerce kadın gamer da var.

Sizce bir kadın iyi bir gamer olabilir mi?
#gamer
Olabilir neden olmasın, sadece bizim millet o kadar da iyi bir gamer değiller. yabancı ülkelerde gördüm gerçekten iyi speedrun yapıp oyunları bitiren kadınlar var. bizim milletten olsa olsa casual gamer olur.
Kadınlardan Gamer olamaz diye bir şey yoktur, her kadın iyi bir oyuncu olabilir bazen de kaybeden olabilir önemli olan o savaşı mücadeleyi veren birisi olmasıdır, oyunda kazanmak veya kaybetmek o kadar da önemli bir şey değildir
Cevap
5Cevap
Evet olabilir tabi ki
Yıllar gerektiren bir tecrübe değil gamer olmak. Oyuna bariz vakit ayıran herkes gamer olabilir.
Şu görseldeki iki kızdan iyi gamer falan olmaz bi kere o işleri geçin. Onlar oyun oynamak dışında her şeyi yapan tipler. Biz nasıl oyun oynarken takım elbise veya erotik şeyler giymiyorsak kızlar da kadınsılığı ön plana çıkaracak, tahrik edici şekilde giyinmemeli. O tip bir kız zaten iyi bir gamer olamaz ki ben ömrüm hayatımda görmedim öyle birini.
Altına imzamı atarım.
🥰🌺
😇🌸
Olabilir, ben de iyi bir gamer olduğumu düşünüyorum. Lakin fotoğraftaki kızların gamer olmakla bir alakası olduğunu düşünmüyorum, gerisi bende kalsın.
becerinin kadını erkeği olmaz
oyun oynamayı seviyorsa bir kadın elbette gamer olur
Olabilir sonuçta o da bir insan 😅😅, cinsiyet ile pek de alakası yok iyi gamer olmanın
Bir kadın isterse her şey olur..
Yiaaa eşek 🙈🙈🙈
benden olmaz ona emimim hiç anlamam oyunlardan
Voleybolcu ise olabilir..
Ben on numara gamer'ım :D
Olabilir beyinsiz değiliz en nihayetinde.
Elbette olabilir
Isterse olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?