Gamer Hangi oyunda botların olmasından rahatsızsınız? Marisen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Pubg'den.. keşke bot olmasa. nefret ediyorum. hepsi gerçek oyuncu olsun Hangi oyunda botların olmasından rahatsızsınız? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Pugb sadece 0 0 Yorumla
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Oyuna baslama süresi var. eger ki 100 kisi tamamlayamamis olduğu an otomatik bot sürüyor. Bazan 3 5 bazan 20 30 botsuz 100 kisi ayni anda oyuna giremez oyun başlamaz 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Pubgde ben de şikayetci idim, pusuyordum dibime gelip yerimi belli ediyordu zırt pırt. Cidden çok gıcık idi 😅😅 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Pubg Mobile'de üst liglerde bot sayısı çok aza düşüyor. Alt liglerde maalesef çok bot var. Ben insan olan botlarla oynamak istemem :/ 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Genel olarak hiçbir oyuna yakıştıramıyorum. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gamer konusunda 725 cevap paylaştı. Bı kaç kere oynadım bot çok olunca vazgeçtim 0 0 Yorumla
Mid-AtlanticRidge Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Pubg ama botlar kalktı sanki? Oynuyorum bot yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Pugb sadece
Oyuna baslama süresi var. eger ki 100 kisi tamamlayamamis olduğu an otomatik bot sürüyor. Bazan 3 5 bazan 20 30 botsuz 100 kisi ayni anda oyuna giremez oyun başlamaz
Pubgde ben de şikayetci idim, pusuyordum dibime gelip yerimi belli ediyordu zırt pırt. Cidden çok gıcık idi 😅😅
Pubg Mobile'de üst liglerde bot sayısı çok aza düşüyor. Alt liglerde maalesef çok bot var. Ben insan olan botlarla oynamak istemem :/
Genel olarak hiçbir oyuna yakıştıramıyorum.
Bı kaç kere oynadım bot çok olunca vazgeçtim
Fortinayti tabis
Hiç bir oyuna yakışmıyor bence.
Pubg ama botlar kalktı sanki? Oynuyorum bot yok
niye ya, botun ne zararı var sana
PUBG cidden.
Papçi oyununda
Hiçbirinin