Oyunu satanlar, yaptıklarının eğlenceli olduğunu zannedip trolleyenler ve oyunda kadın olduğuna dair en ufak bir işaret taşıyan oyuncuya odaklanıp oyunu bırakanlar benim listenin başını çekiyor. 😡😡

#FelFire
#Gamer
Oyunu satanlar, yaptıklarının eğlenceli olduğunu zannedip trolleyenler ve oyunda kadın olduğuna dair en ufak bir işaret taşıyan oyuncuya odaklanıp oyunu bırakanlar benim listenin başını çekiyor. 😡😡

#FelFire
#Gamer
Troll olayı tamam bazen eğlenceli bazen de tabi afedersin bir şey yapıp sıvazlıyorlar ama en gıcık gittiğim bir kişiye sen kötü oynuyorsun, ben daha çok biliyorum tarzında diyaloğa girmesi en gıcık gittiğim tip. Sonuçta eğlenmek için giriyoz oyuna, napsin adam kolsuz ise 😅
Cevap
13Cevap
Ergenler oyunu bilmeyen acemiler
Her şeyde küfür eden, kendini oyundaki en iyi oyuncu sanan, canı istediği için afk kalan kişiler cidden sinir bozucu.
Flame atanlar
Kötü oyuncular
Afk olup çıkanlar
Safe oynayanlar (Korkak gibi oynayan da diyebilirim)
Sürekli saklananlar
Böyle oyunculardan nefret ediyorum
flame atanlar, ben AFK diyip oyunun ilerleyişini bozanlar, ping atıp duranlar (napıyosun anlamında)
Fazla ciddiye almaları, eğlenceden çok başarı olarak görmeleri.
Hayatında ilk defa kadın oyuncu görmüş gibi davranan tipler…
canım kardeşim, her şeye "ağla" diyenlere ve en basit oyunda bile "ez" yazanlara sinir olmayan var mı?
an. ancı velet yazdım sansürlemiş
Kendi vasatın vasati olupta diğer takım arkadaşınaaf atıp noob diye eleştirenleri dinlene dinlene sksim geliyor
Telefonda hangi oyunları oynayabilirim herkesin oynadığı güzel ünlü bi oyun var mı?
Teşekkür ederiim
Sürekli küfür edenler
Bu haklı bir küfür diri diri diri
Takımda kadın görünce yılışıklıkta zirve yapanlar.
Ben kendi halimde takılıyorum
Ghostlayanlar ve hile kullananlar
Dereceli maç trolleyen nunu
Mikrofonu açık bırakıp müzik açanlar
Sürekli küfür edenler
Parmaklardan çok çenesi çalışanlar.
Ulti atmadan ölenler
kısacası lol kitlesi
Küfür edenler
Toxicler
Trolculer
Küfür eden ıyyy