Merhabalar sevgilimle 4 yıllık bir ilişkimiz var son 1.5 aydır (zaten normalde de oynuyordu ama ) çok çok fazla oyun oynamaya başladı WhatsApp ta sabahlara kadar çevrimiçi ne yapıyorsun diyorum kiminle konuşuyorsun her şeyin ekran görüntüsünü videosunu çekiyor ben şüphe edince o yüzden aldattığını düşünmüyorum fakat saatlerce oyun oynuyor oyundaki erkek arkadaşlarına numarasını vermiş wp den konuşuyorlar o yüzden wp de aktif ben mesaj atıyorum arkadaşlarım ile konuşuyorum diyor sonra konuşalım diyor sürekli erteliyor ve ben de çok sinir oldum oyun mu ben mi dedim oyun dedi ve ben de ilişkimizi bitirdim sizce haklı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok iyi yapmışsınız, içinde bulunduğu durumun normal olmadığını fark edip size hak verse gene kurtarabilirdiniz ilişkinizi ama onun için oyun sizden daha önemliymiş bu yüzden ayrılmak en iyisi. Konuşamadığın bir şeyler paylaşamadığın insan hayatında olsa ne olmasa ne. Pick me girl'lere de bakmayın onlar bir erkek kendilerini diğer kızlardan farklı görsün diye her şeyi yaparlar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTabiki de haklısın sorman hata bunu. İğrenç ötesi ya öyle biriyle hayat mı geçer. Ergen gibi oyunla kafayı bozmuş reelde bi hayatı yok vermiş kendini oyuna ezik ezik bir de oyundan arkadaş edinmiş allahım en nefret ettiğim erkek tipi. Yazık gerçekten çok zavallıca, acıyorum böylelerine Allah akıl fikir versin. Bence sakın geri dönmeyi bile düşünme bundan daha iyi bir soğuma sebebi yok aldatsa daha iyiydi o derece diyorum. d
11 Yorumla
Soran+1 yılAh ah üzülerek çok haklısınız diyorum
+1 yılBenimki de oyuna düşkün. Ama rica edince oyunu bırakıp benimle ilgileniyor. Üzülmemi istemez. Her oyun bağımlısı sevgiliden ayrılmak doğru değil. Oyuna bağımlı olup aynı zamanda sana da bağımlı olan birini bulmak lazım.
10 Yorumla
+1 yılYani ben de oyun oynayan birisi olarak adamın kötü bir şey yaptığını düşünmüyorum ama bu seni rahatsız ediyorsa da ayrılmakla özgürsün zira herkesin ilişkide aradığı şeyler farklı.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
95Cevap
- Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHaklısın. sevgilim olsa sevgilimle ilgilenirim oyunu bırakırım
02 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten ful bıraksın demiyorum en azından günde 4 saate indirsin ama tüm gün hasta manyak gibi
- +1 yıl
Ben kendim için demiştim.
- Kişisel Gelişim+1 yıl
Yapılan çalışmalar oyun oynama bozukluğu olanlarda diğer psikiyatrik bozuklukları da çok yüksek oranlarda saptamıştır. Yapılan derleme çalışmasında oyun oynama bozukluğu ile anksiyetenin bir arada bulunma oranı % 92 olarak saptanırken, bu oran depresyonla % 89, dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğunda % 85, sosyal fobi ve obsesif kompulsif bozukluk belirtileriyle % 75 olarak bulunmuştur. Bazı kişiler olumsuz duygularıyla baş edebilmenin bir yolu olarak çevrimiçi oyunlara başvurabilirler. Psikiyatristlere göre depresyon ve fobi gibi psikolojik rahatsızlıklar oyun oynama güdüsünü arttırmaktadır. Genelde sosyal medya bağımlılığı ile birlikte başka bağımlılıklarda gözlemlenir. Oyun oynama sıklığı erkeklerde kadınlara oranla daha fazla görülür. Bunun bir nedeni olarak oyunların erkekler tarafından geliştirildiğini unutmamak gerekir. Yapılan çalışmalar kişilik özelliklerinin de oyun oynama bozukluğunun ortaya çıkması için risk faktörü olabileceğini göstermiştir. Bunlar dürtüsellik, nörotiklik, heyecan arayışı, düşük uyumluluk ve tecrübeye açık olma, saldırganlık, kurallara karşı gelme, sürekli anksiyete ve narsisizmdir.
114 Yorumla
Soran+1 yılEvet narsistlik var aşırı bencil
- +1 yıl
Belki bir uzmandan da görüş alması faydalı olur kendi yaşantısı için
Soran+1 yılUmarım alır artık ayrıyız
- +1 yıl
hangi araştırmaymış bu merak ettim. hangi kaynaklara dayanıyor
- +1 yıl
Yeşilay Türkiye/ bilimsel araştırmalar/bağımlılık/ teknoloji bağımlılığı siteden bulabilirsiniz.
- +1 yıl
Yeşilay in kendi yaptığı bir araştırmadır.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ulusal tez merkezine girip yüksek lisan tez araştırmalarına da ulaşabilirsiniz bu konu hakkında. Buyrun link www.yesilay.org.tr/.../oyun-bagimliligi-yetiskinleri-de-buluyor
- +1 yıl
Anlıyorum. Teşekkür ediyorum paylaşımınız için 🙏🏻
- +1 yıl
Yağmur hanım yorumunuzu okudum ama bence oyunlar anksiyete veya piskolojik sorun sebepleri olamaz aksine günlük sinir stresi alır götürür, hele malum ekonomide sosyalleşemeyen bireyler için bir eğlence aracı, adam işten eve gelip ne yapacak tabi oyun oynayacak turistler gibi tatile mi gidiyorlar para nerde mesela ama 200 TL oyuna verip 1 ay keyifli bir zaman geçirilebilir evde
- +1 yıl
@Uçmayanmatıoo ben psikolog değilim o nedenle sorun olmaz ya da olur diyemem. Yeşilayın yapmış olduğu bağımlılık araştırmasını paylaştım. Ama şöyle ki günde 8-10 saat mesai gibi oyun oynamak bağımlılıktir. Yoksa benim de oynamaktan zevk aldığım oyunlar var elbette :)
Şu an çok iyi bir hamle yapmışsın aferin çünkü sınırını çizmiş kendi alanını korumussun böylelikle sana karşı saygısı çoğalır.. zamanla geri dönse bile onun bu durumunu kabul etmeyeceğini bilerek gelir. aksi halde diğer türlüsü kendini harcamış olurdun oyun veya başka bir şey farketmez bir söz var ya ilk kensini yok sayanlari harcarlar diye, sen kendine değer verdiğini gösterdin.. ama tartışma davranışla göster bunu zamanla geri dönecektir eğer sevmisse bağımlılığıni yenme riskini göze alacaktır.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinikle doğru
+1 yılBu ilişkide büyük sorunlar var aslında insanlar bunun farkında değil yorum yaparlen. Sen kendini bir oyunla kıyaslayacak kadar değersiz hale getirmişsin o da oyunu sana tercih edecek kadar bağımlı olmuş ya da artık sana olan ilgisini kaybetmiş. Yaşın doğruysa ilişki çok erken yaşta başlamış ve uzun da sürmüş. Belki de o ayrılmak istiyordu ama cesaret edemiyordu. Sana asist yapmış sen de gölü atmışsın ayrılık noktasında. Demekki ayrılık doğru bir kararmış. Bundan sonraki hayatına odaklan artık.
20 YorumlaMultiplayer Oyunlar için normalde Discord üzerinden konuşuyorlar neden WP'i meşgul ediyor ki?
Bence onun yüzüne doğru konuşmalıdin sınırlarım bunlar diye. Onlara tekrar tekrar uyumazsa ayrılman ondan sonra daha mantıklı olacak.. bilmem böyle mi yaptın yoksa?14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptımm
Soran+1 yılDeğerimi bilmediği için şu an bana yalvararak geliyor işte dayanışma diye buna derim thx
Haklısın oyun bende oynarım ama kendime saat koyup oynarım öyle fazla girmem zamanım gelince dışarı çıkarım giderim arkadaşımın çalıştığı yere onu beklerim çıkınca beraber eve kadar ona eşlik ederim 😊 bağımlı olan bir insan için bir şey diyemem kendi hatası derim bir insan oyunu da sever ama kalbini seven insanı nasıl es geçebilir onu anlayamadım kurtulmuşsun
10 YorumlaGerçekten kınamak gibi olmasın öyle bir duruma düşmek istemem çünkü, şöyle;
Çok yakın bir tanıdığımda oyun bağımlısı. Adam oyundayken ona söylediğim şeyleri duymuyor bile. Farklı bir aktivite için teklifte bulunuyorum bahane ile geçiştiriyor. Allah kimsenin başına vermesin böyle insanlarada yardım etsin inşallah10 Yorumla
+1 yılFlört ve ilişkinin bitmesi.. her zaman evliligin bitmesinden daha iyidir. Çünkü onunla evlendigindede o bağımlılığından vazgecmeyecek. Ya bosanarak evlenip boşanmış bir kadın olacaksın. ya da nihanin bağlayıcılığı ile bundan dolayı yuvam yikilmasin dusuncesiyle.. mutsuz bir evliliği sürdürmeye devam ediyor olacaksın. Doğru karar. Tebrik ederim.
10 Yorumla
+1 yılYani birbirinize uygun değilsiniz demek ki gamer sevgili oyunlara ilgili değilsen zor biraz. İlgisini başka türlü çekemezsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence iyi yapmışsın. Oyun bağımlısı olan birinden hayır gelmez. Tamam arada oynasın, arkadaşlarıyla vakit geçirsin diye düşünebilirsin. Ama 10 saat günün yarısını oyun oynayarak geçiriyor ve seninle geçirecek vakti kalmıyorsa bu yanlış bir şey. Baya bağımlılık. Hem bir insan sürekli aynı oyunu oynamaktan aynı döngüyü yaşamaktan sıkılmaz mı?
20 Yorumla- Gamer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSingle player oyunları yerine online oyunları oynuyorsa, haklısın
10 Yorumla Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Elbette haklısın, bağımlı oyuncular değerin D sini bile bilmiyor ne yazık ki böyle kişilere nasıl şans veriyorsunuz hiç anlamıyorum doğrusu bende oyun oynarım ama o kadar fazla saat oynamam en fazla 4-5 saat ama eğer bir iş falan çıkarsa direkt kalkarım veya annem çağırdığında
Hobilerim bile bulunuyor spor yaparım müzik dinlerim kitap okurum gezer hava alırım, şimdi de ekpss ye çalışıyorum oyunlara ara verdim 3 aydan beridir girmiyorum ve bir de üniversite sınavına
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış yapmışsın tabi tercih sizin haklı ya da haksızlık bir yere bırakalım.
Oyun yüzünden ayrılmak olmamış.
Dışarı çıkıp siz olmadan gezse eğlense daha mı iyi.
Hayat sizin.
İnşallah ilerde keşke demezsiniz.10 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın, hak etmiş. Bir bireyin sana sevgisi kalmamışsa, sana değer vermemeye başlıyorsa bu ilişkiyi bitirnek en mantıklısı. Oyuna o kadar bağımlı olmuş ki oyun da bir yere kadar insan kendisini frenlemesi gerekiyor.
10 Yorumla- Gamer konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBence haklısın her şeyin fazlası zarar gamer olmak güzel ama bağımlı olmak acınası bir durum. Bir ilişkide dengeyi korumak çok önemli oyun oynamayı biliyorsan sevgiline de vakit ayırmayı bileceksin başka türlü olmaz.
20 Yorumla
+1 yılbenimde sevgilim sürekli oyun oynuyor bende bazen rahatsız oluyorum ama benimki tatlı bir rahatsızlık yani o oynarkende sürekli benle konuşup ilgileniyor bazen sadece öylesine sinir oluyorum o yüzden sataşıyorum.. ama seninki çok fazla olmuş yani iyi yapmışsın 4 yıl az değil cidden kötü olmuş ama zamanla alışırsın üzülme mutlaka bu da geçer hayattaki tek varlığın o değil sonuçta..
20 Yorumla
+1 yılEn mantıklı olanı yapmışsın, oyun için sana ilgisiz davranan biri sorumluluk alabilecek kapasitede değil. Ve seni hak etmiyor. Daha büyüyememiş. 🌸
20 YorumlaGamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yani 4 yıllık bir ilişkide sadece bir buçuk aydır sevgilin oyun oynadığı için ayrıldıysan çok da iyi yapmışsın diyemeyeceğim çok şanslıymış o zaman.
00 Yorumla
+1 yılBende yıllardır oyun oynarım hala da oynuyorum ama eşimi ve çocuklarımı asla ihmal etmem. Her şeyin fazlası zarar tabiki. Tek oyuna bağlamamak lazım. bu başka bşr şey de olabilir di.
10 Yorumla
+1 yılHaklısınn oyunu seçmek ne demek yaaaa tabii ki sen ama oyunu da oynamayı seviyorum dese tamam:)) haksız olduğun bi kısım sende onunla birlikte oynarsan çok keyifli vakit geçirebilirsiniz
10 YorumlaBu nasıl aşk bu nasıl hikaye siz sevgili değil kankasınız herhalde anlattığına göre arada ne bir değer var ne bir samimiyet ya knka deseydin ya da hiç muhataba almasaydın geç bile kalmışsınız ayrılmak için Online multiplayer oyunları bende oynarım ama herşeyin bi yeri bir zamanı var böyle saçmalık olmaz 2 nizede yeni hayatınızda başarılar dilerim🤓🤓
10 YorumlaHaklı olanı yapmıssın ıhmalsızlık ilişkiyi bıtıtırır oyun bagımlısı olmayan bırını bul yanı senınle gıtıp cıkıcak oyunda numarasını vermıycek bırını
10 YorumlaOyunla WhatsApp ne alaka? Oyun içinde de konuşabilirler. O kılıflamıştır bir arkadaşını. Oyun başka whatsapp olayı başka. Hiçbir erkek de arkadaşıyla saatlerce konuşmaz. Yemeyiniz
13 Yorumla- +1 yıl
klan grupları oluyor
Açıkçası bende bir oyun tutkunuyum ve sanırım bir sevgilim olsa erkek arkadaşın kadar olmasa da ona vakit ayıramayabilirim. Spor, oyunların bendeki yeri çok başka. 🙂
10 Yorumla
+1 yıl1. Alıngan
2. Ana kuzusu
2. Gamer erkek düşman başına.
Yani çok haklısın.
20 Yorumla
+1 yıl"Oyun mu sen mi" sorusuna oyun diye cevap versiyse zaten tartışacak bir şey yok yani ayrılmakta haklısın.
30 YorumlaYani. İkisi birlikte oyun bağımlısı olan sevgililerde var. Seni cok rahatsiz ediyorsa, yani senin uyum sağlaman mümkün olmayacaksa, dogru yapmışsın. Oyuzden uyum çok önemli
10 Yorumla
+1 yılBende play station var hiç oynamadım kaç yıldır aldığımdan beri oyun sevmiyorum ben ve neden aldim konsolu hala şaşkınım.
12 Yorumla- +1 yıl
Sıkıcı geliyor çünkü oynadıkça
Seni tebrik ediyorum Çok iyi yapmışsın şu ekrana bağımlı olan insanların sağlıklı bir ruha sahip olduğuna hiç ama hiç inanmıyorum
10 YorumlaBağımlı bir sevgili bunu kabullenip bundan kurtulmak için gayret göstermiyorsa, o kişiyle devam etmek doğru olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBenimki de oyun bagimlisi ama bagimli oldugunu kabul etmiyo bagimli olsaymis benle gorusmezmis. Ama bariz bagimli yani napcam bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılHaklısın tabii ki ya benimki de oyun bağımlısı ama benimle ilgileniyo ihmal etse bende bitirmiştim
10 YorumlaAldatilmayi en cok hakeden tipler bunlar. Ayrilmakla iyi yapmissin cjnku bi bagimli ve oyundan daha onemli bisey yok onun icin
10 Yorumla2 cosplay yapaydın hiç bir şey olmazdı. Desem de yok. Oyun tamamda sınırları olmalı. Bence haklısın.
10 Yorumlabenim 2 yıllık sevgilim gamerdi gamer şirketlerde bile çalışıyordu ona rağmen bana zaman ayırıyordu sürekli senin ki bilerek yapıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü oyun hosgörülüdür. oyunda yenilirsen tekrar oynayabilirsin. ve seni asla terketmez. konusmaz da. sadece start dersin oyun baslar. defalarca kızsan cevap vermez. oyunda kazanırsan ödüllendirir. cünkü oyun elektrik kesilene kadar calısır. elektrik yeniden gelir. ama ilişkide elektrik geri gelmez. oyunu secmesi akıllıca
10 YorumlaHaklısın bnce. Sana zaman ayırmıyor başkasına ayırıyor ne bklersn ondan
20 Yorumla
+1 yılHaklısın zaman ayırmıyorsa defolsun gitsin arkadaşlarıyla takılsın sakın ona yazmada
20 Yorumla
+1 yılOyun mu ben mi demişsin oyun demiş. Senin de onunla işin olmasın bence.
20 Yorumla
+1 yılHaklısın. Oyun öncelikli olan birisi oyundan sevgili yapsın.
20 Yorumla
+1 yılKocamda öyleydi :D Daha sonra uyum sağlamaya çalıştım ve bende oyunlara başladım eşlik ettim. Sonra yavaş yavaş onunda oyunlardan uzaklaşıp bana eşlik etmeye başladığı fark ettim. Karşı taraf o kadar da öküz değilse birbirinizin hoşlandığı şeyleri abartmadan yapabilirsiniz. Beraber oyun oynayıp daha sonrada oturup sohbet etmek gibi. Bazen fedakarlık yapmak gerekiyor ama karşı taraf fedakarlık ne demek biliyotsa
10 Yorumla4 yıllık ilişkini bu yüzden bitiriyorsan sıkılmışsınızdır ikinizde
10 Yorumla
+1 yılbende oyun bağımlısıyım sanırım neyse ki terk edecek bir sevgilim yok :)
10 Yorumla
+1 yılLiseli degilseniz dogru yapmışsın. Sürekli oyun oynayan bi insan napabilir ki
10 Yorumla
+1 yılonline oyunlarda bagıumlıklık cok fazla ve oyunlardan sana vakit ayırmıyor o sebeple haklısın
10 Yorumla
+1 yılHaklısın bence herseyin yeri ayrı abartilmamasi gerek
10 YorumlaYani senin yerine oyunu seçtiyse haklıymışsın. İyi yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılBu tur oyunlar hastaliga sebeb oluyor, ayrilmakta haklisin sonu husran boyle seylerin
10 YorumlaHaklısın. Antisosyal biri ile ömür geçmez. Arkana bakma hiç.
12 Yorumla- +1 yıl
Antisosyal sosyopatlara denir.
Senin dediğin asosyal arada dağlar kadar fark var
Birbirinize uygun değilsiniz demek ki doğru karar
10 Yorumla
+1 yılEvet haklısınız, oyun sizden daha mı kıymetliymiş, şimdi böyleyse gelecekte daha çekilmez olur
10 YorumlaBence iyi yapmışsın, aklında şüphe oluyor durmadan falan için içini yiyorsun
10 Yorumlagerçekten seven oyun yerine seni tercih ederdi
10 YorumlaHaklısın
ben şahsen böyle bir erkekle evlenmek istemem10 YorumlaHaklısın.. oyun çağına geri dönmüş o ondan ev erkeği olmsz.. olsa olsa anne kuzusu olur.
11 Yorumla- +1 yıl
ve öyle dedi teyze
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın. Benim sevgilimde oyun değil ama bilgisayara çok bakıyor borsa vs. para kazandığı için çok bişey diyemiyorum ama bilgisayara çok bakmaları aşırı rahatsız edici.
10 YorumlaOyuncuların yüzde 95'i Discord isimli uygulamadan konuşur bir yandan kulaklık takıp son ses oyun oynayarak bir yandan telefondan gelen sesi dinleyemez oyuncular. İçine kuruntu düşürmek istemem ama neden DC değil de Wp den konuşuyorsunuz diye bir sor.
00 Yorumla
+1 yıloyun oynamayı seven ve sık sık eğlenmek için oyun oynayan bir kız olarak ben de seni haklı buldum. bu durum seni rahatsız ediyorsa o ilişkinin içinde bulunmak zorunda değilsin sonuçta, ayrılmakta özgürsün. bu konuda anlaşamamışsınız demek ki. gayet normal.
00 YorumlaEVET , butür aklı sabahlara kadar oyunda olan insanları HİÇ DÜŞÜNMEDEN TERKETMEK normal.. kimseye bir faydaları YOK, Oyun oynamaya devam etsinler.
00 YorumlaŞu erkeklerden uzak durun.
İçki, sigara, altılı, futbol, oyun, gözü dışarda olan erkek sizi üzer.
Yinede devam ederseniz size geçmiş olsun.
02 Yorumla- +1 yıl
içki sigara içen insandan ne istiyorsunuz bende içiyorum ayda yılda 1kere çalmıyoruz çırpmıyoruz kimseye zararımız yok sapıklara bu kadar tepki vermiyorsunuz salın artık bizi
- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem