Gamer Hiç sevmediğiniz bir oyun karakteri var mı? Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Hiç sevmediğiniz bir oyun karakteri var mı?#Soojin #JendeBu yakışıklıyı kim sevmez ki? Hiç sevmediğiniz bir oyun karakteri var mı? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Gta sanandreas ryder ve big smoke ama yine de üzüldüm 1 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 +1 yıl Bir çok sevmediğim karakter var iki örnek Franco, martis oldukça nefret ettiğim bir gerçek. 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl kesinlikle ve kesinlikle mk11 karakteri olan kanoo adamı hiç sevmiyorum çok itici 1 3 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Kano'dan nefret ediyorum cidden. Çok gereksiz bir karakter. Yorumla SalvioHexia +1 yıl onun yerine başka bir karakter olabilirdi gerçektenmesela quan chi mk11 de yok o olabilirdi Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Çok oyun oynarım ama sevmediğim karakter yok ya düşündümde yok mortal kombat mı oynuyorsun 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Evet Yorumla Berti53 +1 yıl Oyun salonu işletiyorum çok oyunum var mortalı fazla oynamam genelde online bat 5 fifa oynarım o kadar Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Big Smoke ile Ryder'i ihanetinden dolayı sevmiyorum. Para, şöhret lüks hayat için kendi çetelerini sattılar. Bazı görevlerde belliydi karşı çeteler Ryder ve Smoke'ye hiç ateş etmezdi 1 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Oyunlarla hiç aram yok o yüzden sevmediğim herhangi bir karakter de yok. 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Megaman Zero serisiden Dr. Weil. 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Fallout New Vegas'ta Sezar'ı hiç sevmemistim. Tam bi cani idi😑 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Full kasmis karşı takımda ki Yasuo :D 1 0 Yorumla
Miséricorde Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Karşı konulamaz oluşundan dolayı fanny. 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Outlast'taki Chris Walker. Daha ne olsun... 1 3 Yorumla curlyboyyy +1 yıl Bi de Eddie Gluskin var tabi. Yorumla Solitaire2 +1 yıl Sevmemek demede sen ona korkmak de 🤣 Yorumla curlyboyyy +1 yıl Korktuğum için sevmiyorum jdndnxnxkxk Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Master Yi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gta sanandreas ryder ve big smoke ama yine de üzüldüm
Bir çok sevmediğim karakter var iki örnek Franco, martis oldukça nefret ettiğim bir gerçek.
kesinlikle ve kesinlikle mk11 karakteri olan kano
o adamı hiç sevmiyorum çok itici
Kano'dan nefret ediyorum cidden. Çok gereksiz bir karakter.
onun yerine başka bir karakter olabilirdi gerçekten
mesela quan chi mk11 de yok o olabilirdi
Katılıyorum
Çok oyun oynarım ama sevmediğim karakter yok ya düşündümde yok mortal kombat mı oynuyorsun
Evet
Oyun salonu işletiyorum çok oyunum var mortalı fazla oynamam genelde online bat 5 fifa oynarım o kadar
Big Smoke ile Ryder'i ihanetinden dolayı sevmiyorum. Para, şöhret lüks hayat için kendi çetelerini sattılar. Bazı görevlerde belliydi karşı çeteler Ryder ve Smoke'ye hiç ateş etmezdi
Oyunlarla hiç aram yok o yüzden sevmediğim herhangi bir karakter de yok.
Megaman Zero serisiden Dr. Weil.
Fallout New Vegas'ta Sezar'ı hiç sevmemistim. Tam bi cani idi😑
Teemo, rammus ve rakipteyse zed
Full kasmis karşı takımda ki Yasuo :D
Karşı konulamaz oluşundan dolayı fanny.
Noob vardı, smokerin counterı
Outlast'taki Chris Walker. Daha ne olsun...
Bi de Eddie Gluskin var tabi.
Sevmemek demede sen ona korkmak de 🤣
Korktuğum için sevmiyorum jdndnxnxkxk
Garen ve mf öğkkkk
Loldeki bebe heroları özellikle Yasuo
Master Yi