Diziler & Filmler Yalı Çapkını dizisinde en sevmediğiniz karakter hangisi? Swainf Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Degerli İzleyiciler size göre hangisi Pelin Seyran Ifakat Zerrin Kazim Aga Halis Ağa Tarik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Sizce hangisi izleyiciler Yalı Çapkını dizisinde en sevmediğiniz karakter hangisi? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. izlemiyorum ama hepsi itici 1 1 Yorumla Swainf +1 yıl Özellikle Seyran ve Ifakat ve Zerrin
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Dizinin komple kendisi 🤢 1 1 Yorumla Swainf +1 yıl Bencede şiddet yanlısı dizi ben biraz da afra saracoglu var diye izlemiyorum bizimkiler izliyor ama Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Tarık 1 1 Yorumla Swainf +1 yıl Seyran ve Kazım ve Pelin ve Ifakat ve Zerrin derim ben Yorumla
oylesinebiriyimmben Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Seyrani sevmiyorum Pelin fav > 1 4 Yorumla Swainf +1 yıl Oy kullanabilir misin rica etsem ama sevdim fikrini Yorumla Swainf +1 yıl Ama surda aynı fikirde değilim Pelin fav dedin Seyran da Pelin de aynı benjm için ikisini de sevmiyorum Yorumla oylesinebiriyimmben +1 yıl Bence pelin daha güzel Yorumla Swainf +1 yıl Güzellik olarak diyorsan evet Pelin daha güzel ama kişilik olarak fos ikiside Yorumla
Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl @kulllkedisi knk ben hangisini sevmiyorum 0 4 Yorumla külllkedisi +1 yıl Ya sdiixhddnbd ferit korhan namı değer onuda sen sole Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl @külllkedisi en son editte seyranla cikiyodu peline lan falan diyodu oyuzden oyumu pelostan yana kullaniyorum😆 Yorumla külllkedisi +1 yıl O diziyi sevmiyorum ama bir kere izlemistim sarıyo Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl @külllkedisi ee seviyon ozmn sjsbs Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hepsi 0 1 Yorumla Swainf +1 yıl Tüh keşke hepsi şıkknı ekleseydim ama burdan da eleyebilcegim kişi yok bütün giciklari ekledim şıklara Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
izlemiyorum ama hepsi itici
Özellikle Seyran ve Ifakat ve Zerrin
Dizinin komple kendisi 🤢
Bencede şiddet yanlısı dizi ben biraz da afra saracoglu var diye izlemiyorum bizimkiler izliyor ama
Dizi direkt olarak iğrenç, hepsi birbirinden beter
Tarık
Seyran ve Kazım ve Pelin ve Ifakat ve Zerrin derim ben
Seyrani sevmiyorum Pelin fav >
Oy kullanabilir misin rica etsem ama sevdim fikrini
Ama surda aynı fikirde değilim Pelin fav dedin Seyran da Pelin de aynı benjm için ikisini de sevmiyorum
Bence pelin daha güzel
Güzellik olarak diyorsan evet Pelin daha güzel ama kişilik olarak fos ikiside
@kulllkedisi knk ben hangisini sevmiyorum
Ya sdiixhddnbd ferit korhan namı değer onuda sen sole
@külllkedisi en son editte seyranla cikiyodu peline lan falan diyodu oyuzden oyumu pelostan yana kullaniyorum😆
O diziyi sevmiyorum ama bir kere izlemistim sarıyo
@külllkedisi ee seviyon ozmn sjsbs
Hepsi
Tüh keşke hepsi şıkknı ekleseydim ama burdan da eleyebilcegim kişi yok bütün giciklari ekledim şıklara