Merhaba dostlar. Dizi ve filmleri izlerken sevdiğimiz karakterlerin yanı sıra uğraşsak bile sevemediğimiz veya direkt nefret dolu baktığımız karakterler olabilir.Sizin sevemediğiniz, nefret ettiğiniz bir karakter var mı ve neden sevmiyorsunuz?
Nefret ettiğiniz bir dizi & film karakteri var mı?
Ya şey vardı. Prison Break dizisinde pedofili sapık bir adam. Ya neydi adını unuttum. Adam sürekli 4 ayağının üstüne düşüyordu. Her türlü beladan kurtulabiliyordu.
Skyler karakteri var. Cidden aşırı cringe bir karakter yani hayatta başınıza gelmesini istemeyeceğiniz bir kadın ve evrenin en büyük eyşanıdır. Aklıma geldikçe yaptıkları ve yaşattıkları o kadar kötü ki insanın psikolojisini tamamen yok edecek bir cinstendir. İnsanın hayatında skyler gibileri olmaması için dua etmeli bence.
En son takıntılı bir şekilde La Casa De Papel dizisinde Alicia karakterinden nefret ediyordum. Hatta benden önce diziyi bitiren arkadaşlarımdan spoiler istediğimi biliyorum. Onlara; "lütfen bana Alicia'nın başına kötü bir şey geldiğini söyle" dediğimi bilirim😂
Bazı kötü karakterleri sevemiyorum açıkçası. Game of Thrones dizisindeki Ramsay Bolton, Prison Break T-bag ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizisindeki Mukaddes 😑
@aykut1510 prison break'daki mi? o ise evet başlarda hiç ama hiç sevmiyordum zihniyeti çok pisti görüşümde yazdığım gibiydi hatta lakin en son gruba katıldı vs. yinede ekibe dahil oldu ya bir nefretim yoktu öyle. :D