Merhabalar Herkese🎥🍿 Lütfen linç etmeyin audhwhsu Skyler'ı sevdiğimden değil ama bu kadar nefret edilmesini gereksiz buluyorum. Tamam onun da hataları var ama tamamen kendisini günah keçisi ilan edemeyiz bana kalırsa. Onunla da bir tık empati kurmak lazım😂
Onun dışında How I Met Your Mother'da da Robin'den nefret eden pek çok kişi var. Son sezonda düğünde yaptığı yanlıştı ben de çok kızdım ama onun dışında hiçbir şey için sadece onu suçlayamayız.
Biri bana katıldığını söylesin lütfen 😁
Peki sizce hangi karakterden gereksiz yere bu kadar nefret ediliyor?
Sizce hangi dizi/film karakterinden gereksiz nefret ediliyor?
Kontrol manyağından öte ilgi manyağı kadındır, Walt'ı bu kadar kontrol altında tutmaya çalışmasının tek sebebi ona ilgi göstermediğini düşünmesidir. Tarihin ilk Eyşanı benim için. Çünkü breaking bad izleyenler bilir ki suratı ekrana gelince moralinizin bozulma sebebi olabiliyor...
Detaydaki karakteri tanımıyorum. Ancak bence tüm kötü karakterlere karşı empati yeteneğimiz sınırlı kalıyor. İnsan olarak yargılamayı çok seviyoruz. Çünkü birini anlarsak değişmemiz gerekir. Bunu da her insan başaramaz, zordur neticede
Ben Breaking Bad izlerken Skyler'in kardeşi Marie'ye daha çok gıcık oldum açıkçası. Hep Walter ve Skyler'i ezmeye ve aşağılamaya, kendilerini de yüceltmeye çalışan narsist ve egoist bir kadın olarak hafızama kazındı kendisi...
Evet son sezonlarda özellikle de Walter'a "yeniden nüksetmesini bekliyorum" demesi baya kırıcıydı. Walter'ı çok severim ama kadını bu hale getiren de o
benim o kadar çok nefter ettiğim karakter var ki karagül özlem çukurova züleyha diriliş ertuğrul ertuğrul meryem uzerli hürrem kasaba doktoru yalçın böyle gidio