Gamer Hangi̇ oyunu oynuyorsunuz ya da oynuyordunuz? Maryjane36 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eğer birden çok seçenek varsa en son oynadınızı seçin Valorant Roblox Gta v High Rise Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Erkekler daha çok oyun seviyor diye bi algı var çok doğru bi algı :) Hangi̇ oyunu oynuyorsunuz ya da oynuyordunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Valorant 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Lol oynuyorum ama nadir çünkü vermem gereken dersler birikmişşş 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Ankettekilerden Valorant oynuyorum hala.Onun dışında Pubg, ETS2, GTA V Online, Metin2 ve COC. 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Fallout New Vegas oynuyordum, Dishonored oynuyorum şimdi 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bunlardan bir tek GTA V oynadım o da online olmadan. 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl seçenekler arasından Valorant'ı oynadım. 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. GTA Vice City 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl içlerinden bir tek GTA V oynamışlığım var 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 792 cevap paylaştı. Csgo, dota2, new world. 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Su sıralar valorant ve overwatch oynuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Valorant
Lol oynuyorum ama nadir çünkü vermem gereken dersler birikmişşş
Ankettekilerden Valorant oynuyorum hala.
Onun dışında Pubg, ETS2, GTA V Online, Metin2 ve COC.
Fallout New Vegas oynuyordum, Dishonored oynuyorum şimdi
Bunlardan bir tek GTA V oynadım o da online olmadan.
seçenekler arasından Valorant'ı oynadım.
Tera online oynardım. Krafton geçen ay oyunu kapattı.
GTA Vice City
Valorant oynardım
içlerinden bir tek GTA V oynamışlığım var
Csgo, dota2, new world.
Gta v oynadım
GTA tavan yapmış bakıyorum :D
Su sıralar valorant ve overwatch oynuyorum
clash of clans
Val ve pubg
LOL'ü sadece ben oynuyorum galiba
Oyun oynamıyorum
valorant