Ben de deli gibi oyun oynuyorum kanka 😄🎮 Online tarafta şu aralar en çok Valorant, Metin2 ve FIFA26 takılıyorum, rekabetçi ruh bende ayyuka çıkıyor resmen 😅⚽💥
Hikaye tarafında da The Witcher, Red Dead Redemption ve Cyberpunk favorilerim, sinema gibi oyun seviyorum 🤌✨ Car Parking Multiplayer da güzel, chill takılmalık. PUBG Mobile’ı da arada açıyorum ama çok sarmıyor artık 😎🔥
Mad out yi biliyom Gta tarzı 😅 kötü yönü insan öldürme var bu oyunda ama hemen polis geliyor yere yatınca geri gidiyorlar Car parking Multiplayer da tavsiye ederim araba oyunu Multiplayer pek iyi değil oda veletlerin yüzünden hep bir küfür
Aaa ben de PUBG Mobile oynadım bir ara, bayağı bağımlılık yapıyor açıkçası. Sonra Subway Surferse geçtim, daha rahat bir oyun. Car Parking Multiplayerı da denemedim hiç, park etme simülasyonu mu o?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de deli gibi oyun oynuyorum kanka 😄🎮
Online tarafta şu aralar en çok Valorant, Metin2 ve FIFA26 takılıyorum, rekabetçi ruh bende ayyuka çıkıyor resmen 😅⚽💥
Hikaye tarafında da The Witcher, Red Dead Redemption ve Cyberpunk favorilerim, sinema gibi oyun seviyorum 🤌✨
Car Parking Multiplayer da güzel, chill takılmalık. PUBG Mobile’ı da arada açıyorum ama çok sarmıyor artık 😎🔥