Gamer Hangi oyunu oynuyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangi oyunu oynuyorsunuz ve neden? CS:GO Valorant Pubg Zula Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi oyunu oynuyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Pugb oynuyorum 0 0 Yorumla
Onuradr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Nostalji yapmak adına half life serisini oynuyorum. Son serideyim. Yarın mass effect başlayacağım. 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. CS oynuyorum online FPS olarak, nedeni basit bir oyun direkt saldır ve öldür. Diğerleri gibi öyle yok oraya pus yok milletin toplanmasını bekle derdi yok. Ayrıca hile daha az hatta hiç yok. 0 0 Yorumla
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Arada lol eskileri anmak için, genelde rust, rust üstüne oyun tanımam 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Call Of Duty Mobile oynuyorum Nedeni Oyun Sarıyor çok başarılı bir oyun 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Şu sıralar hayatta kalma, ayakta durabilme oyunu oynuyor millet 0 0 Yorumla
sizenebundan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Valoranti oynuyorum, fps oyunu ve karakterlerin degisik ozellikleri var seviyorum yani güzel 0 0 Yorumla
FilNecati31 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Şıklara bak tüm boş oyunları koymuş 😂🤣 1 2 Yorumla DaRealBribery +1 yıl Bir de "bu oyunları oynamayan kendine gamer demesin" diye ağlayan var 😄 Yorumla FilNecati31 +1 yıl @DaRealBribery rezillik yav :( Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. bu aralar mlbb 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Pugb oynuyorum
Nostalji yapmak adına half life serisini oynuyorum. Son serideyim. Yarın mass effect başlayacağım.
CS oynuyorum online FPS olarak, nedeni basit bir oyun direkt saldır ve öldür. Diğerleri gibi öyle yok oraya pus yok milletin toplanmasını bekle derdi yok. Ayrıca hile daha az hatta hiç yok.
Arada lol eskileri anmak için, genelde rust, rust üstüne oyun tanımam
Call Of Duty Mobile oynuyorum Nedeni Oyun Sarıyor çok başarılı bir oyun
Şu sıralar hayatta kalma, ayakta durabilme oyunu oynuyor millet
Valoranti oynuyorum, fps oyunu ve karakterlerin degisik ozellikleri var seviyorum yani güzel
BTS Island: In the SEOM çünkü hybe çıkarttı bu oyunu
Şıklara bak tüm boş oyunları koymuş 😂🤣
Bir de "bu oyunları oynamayan kendine gamer demesin" diye ağlayan var 😄
@DaRealBribery rezillik yav :(
Lol oynuyorum
bu aralar mlbb
Crysis tutkunuyum
Rainbow six siege turnuva oyunu
araba yarışı favorim :)
pubg den çok arkadaşım oldu
diger oda Arena Of Valor
mlbb ve cs 1.6 devam :)