Mesela bugün bir oyunda sebepsiz yere hakarete maruz kaldım. Hakaret eden kişi ile aynı semtten çıktık. Discord'dan konuştuk fakat benimle buluşamayacağını söyledi. Anlam veremedim ben.

Mesela bugün bir oyunda sebepsiz yere hakarete maruz kaldım. Hakaret eden kişi ile aynı semtten çıktık. Discord'dan konuştuk fakat benimle buluşamayacağını söyledi. Anlam veremedim ben.

Biriyle kavga edip, '' hadi buluşalım da kozlarımızı paylaşalım '' durumu bana pek uygun gelmiyor.
Ama, zaten işi oraya taşıyacak vasatlıkta, klavye delikanlılığı yapıp da, sonra R yapmak apayrı komik. Karşınızdaki de herhalde sert bir R yaparken kaza yapmış :))))
Dertleri ne, ben de anlamadım yıllardır...
Türk yabancı, hepsinde var bide bu.
Ya işte kendisini komik duruma düşürüyor, ona güldüm ben de...
Olayı o noktaya getirmek zaten saçma ve çocukça, sen sert durunca geri yapması da komik...
Boş ver takma bile kafana, bin türlü insan var. Hele ki klavye arkasında.
Boş ver en iyisi, silik bir karakterdir bunlar genelde...
Klavyenin ardından laflar söylemek kolaydır. Ama işi gerçeğe dökmek biraz cesaret ister. Ben genelde laf edenlere laf etmek yerine direkt görüşmek istiyorum. Sonrasında konu kapanıyor zaten :D
Cevap
17Cevap
Ergen olabilirler ya da sorunlu insanlar
böyle kişiler problemli insanlar oluyor sorunları direkt kendileriyle alakalı bence.
muhtemelen silik bir tip istediği dikkat çekmek bunu da oyunlarda birilerine kötü konuşarak yapıyor böyle olacağı belliymiş. 😏
Klavye erkeği/kadını diyorum ben onlara egolarını oyunda şişiriyorlar.
Yan yana gelsek "Abi abi" diye yanımda gezip, elinini kolunu koyacak yer bulamayacak bebelerin diklenmesi beni güldürüyor. Uzaktan delikanlılık güzel oluyor tabi.
Oyun delikanlısı bu 😃
Bir özgüven patlaması falan yaşıyorlar. O an elimi cihazdan sokup boğazlarına sarılasım geliyor.
Egoist olması, ulaşılamayacak olduğunu sanması. Mahkeme açsan abi ben daha çocuğum aileme nasil diyecem diye yalvaracak olan var bu durumlarda.
Klavye delikanlısı diyoruz bunlara söv geç hatta hiç uğraşma her artistlik yapan ile uğraşsaydım kalkamazdık klavyeden
Ahri middim karşımda lv 6 Yasuo vardı oyunun başından sonuna kadar artistlik laf söylemeler vs vs
Ben oyunu 15-3-9 bitirdim
O 6-9-2 :D
Sadece oyun ortamlarında değil, sanal ortam genelinde var bu kabadayılık olayı
Gerçekte gösterilemeyen cesareti göstermeye çalışmak
Realde yapamadıklarını burada yapmaya çalışıyorlar
Artık bulaşmıyorum bile muteleyip geçiyorum
Genellikle bu insanlar gerçekte önüne çıksa süt dökmüş kedi gibi olurlar. Takma kafana. Ha birde discord tam böyle insanların yeridir ben orada çok fazla zorbalık gördüm, sulaleme kadar sövdüler.
Yüzyüze olmadığı için stresini atmak adına yapmıştır. En azından ben öyle düşünüyorum.
Gerçek hayatta yapamadıkları artistliği internet üzerinde yapabiliyorlar.
Bir karın ağrısı vardır. Sorunlu insanlar.
Öyle yapanları engelleyeceksin jdjdjf
İki kelime bunu çok iyi özetler "Klavye Delikanlısı"
Beyin yok boş ver
Artislik ego tatmini kibirli şahsiyet müsfetteleri
sanal alem havasi
Bende yaparim
Psikolojik sorunlu insanlar.
Para kazanmak
Boş artistlik
Ergen biridif
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?