1) Gece uyumuyorum oyun oynuyorum
2) Otururken bi anda 'oyun oynamam lazım' diyorum. zombi gibi gözüm açılıyor
3) Sanki üstten oyun oyna emri almışım gibi davranışlarım var
1) Gece uyumuyorum oyun oynuyorum
2) Otururken bi anda 'oyun oynamam lazım' diyorum. zombi gibi gözüm açılıyor
3) Sanki üstten oyun oyna emri almışım gibi davranışlarım var
Değilsin sadece canın sıkılıyor. Gece ben de uyumuyorum anime izliyorum saatlerce. Oyun da atıyorum birkaç el. Önceden senin gibi çok oynardım ama enerjimin tükendiğini fark ettim o yüzden özlüyorum biraz öyle oynuyorum hem daha iyi oynuyorum moralim de bozulmuyor skor takıntım var biraz.
Cevap
8Cevap
Bence değilsin. sadece oyunları seviyorsun
Bir oyunu bir haftadan fazla bırakınca daha istemiyorsun bir hafta mola vermeyi dene yerini doldur sonra istersen devam edersin
Zaten günde 2 saatten fazla oynamam. Nedense o iki saati bağımlı gibi sahiplenerek geçiriyorum
Oha 16 mı. Hiç oynamasam da olur ama bazen o emir gelince oynamak zorunda hissediyorum yarım saat hevesimi alıyo bırakıyorum. Sonra bidaha emir gönderiyorlar 4-5 kere yapıyorum bunu günde
Psikolog ne dedi sana? Ben gece uyumuyorum, oyun oynuyorum deyince delirmişim gibi bakmıştı sanki adam öldürdük tepkisini görsen..
Ben demiştim ki 2 gün uyumuyup sabahlara kadar oynadığım 2 3 gün doğru düzgün yemek yemediğim oluyordu demiştim. Sonra eeg çektirince yıllar boyu oyun oynamanın getirisi olarak dopamin bozukluğu oluşmuş (yani başka şeylerden keyif almıyorum) dopamin takviyesi al oyunu bırak yoksa daha kötü olur dedi 3 4 aydır oynamıyorum daha rahat hissediyorum kendimi
Dopamin takviyesini nasıl yapıyorsun ilacla mı?
Bırakınca eskiye donmedin..
Yine emir geldi. Ben oynamaya gidiyorum yazcam sana
dışarıda ki yalanlara katlanamayanlar oyuna verir kendini :)
Benim bilgisayarım çok eski 15 yıllık hıc bı oyunu kaldırmıyor :/
Yenisini al
En az 10k para kafan güzel herhalde : )
Biyerde işe girsen birikir
Aaaa gerçekten mi knk ya ayipsin bilmiyodum sağol
Kızım bende biliyorum işe girip çalışmak ama en dandik bilgisayarlar o para değmez yani
Haklısın en iyisi zengin enayi sevgili yap parasını ye kendine hediye olarak aldır
Onu da yaptık zamanında güzel günlerdi şimdi ayrıyız saddd :/
Ne oynuyosun sen PC nin markası ne
Tebrikler, evet bir oyun bağımlısısın.
Günde kaç saat oynuyorsunuz ki?
2-2.5
Yok bağımlı değilsiniz ama oynama saatleriniz sizi yorabilir.
Ahahaha detaya bayıldım 🤣🤣, evet öylesin 😅😅
nasıl bir hatunsun sen ya sdfsdfd
Meşguliyetin yok.
İşsizim
Sen oyun oynuyorsun ben de aynı şekilde yapıyorum diyorum bi el atayım ya da bi sigara yakayım falan işe başlayınca aklına gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?