Tam bir oyun bağımlısıyım, benim gibi olan var mı?

Ben de öyleyim, kendimi kontrol etmek amacıyla bir hedef belirliyorum, o hedefi gerçekleştirmeden oyun oynamaktan uzak kalıyorum, gerçekleştirdikten sonra oyun keyfi yapmak çok daha keyifli hale geliyor. Eğer normal hayatında gelecek için yaptığın bir hedefin yoksa oyundan uzak kalmak zor hatta daha da bağımlı hale geliyorsun
Eskiden ciddi anlamda bilgisayardan kalkmıyordum, sadece yemek ihtiyacımı gidersem yetiyordu onu bile oyun oynarken yapıyordum, 8-9 saat uyku diye düşünürsek sanırım 13-14 saat oyun oynuyordum. Şimdi geleceğimi iyi bir sekilde kurmak istediğim için kendimi bir işe adadım, işim bitmeden oyun oynamayı yasaklıyorum kendime. Dediğim gibi hedefin olmadan amaçsız yere oyun oynamayı bırakamazsın
sen bendende betermişsin üniversite okuduğum için yapacak bi şey bulamıyorum belki iş hayatına atıldığımda düzeltebilirim. saygılar.
Bende oyunları seviyorum
Teşekkürler dostum
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!oyunlar çok hoş tamam ama sosyal hayatının önüne geçmemeli sürdürmek zorunda olduğun bir yaşamın var. bir süre oynadıktan sonra azaltıyorsun zaten.
Zamanla düzelir ama düzelmesi için uğraşmalısın :) yaptığının çok doğru olmadığını farkına varıp kendini değiştirmeye çalışmalısın...
Hayır öyle biri değilim hiç olmadım da dışarı çık hava al birazcık hayatına bak
dışarı çıksam takılacak insan yok mahalledekileri insan yerine almıyorum zaten tek gezince de sıkılıyor insan
lise bitince arkadaşlıkta bitermiş bunu öğrendim yani arkadaşım yok elle tutulur 1 dostum var o da biraz uzakta zaman çakışıyo buluşamıyoz
arkadaş edinirsen hala asosyal değilsin demek, ben hem geziyorum dışarı çıkıyorum hemde oyun oynuyorum tabi nası bi hayat yaşadığına bağlı sabah gezerim dışarıda takılırım akşam gelince oyun oynarım en basit şekilde böyle işliyor, tabi şu an okulumu dondurdum zorunluluktan dolayı okul başlayınca boş zamanlarımda yaparım anca, kendini kontrol edemiyorsan telefondan falan alarm kur hatırlatsın çok oynadığını bi hayatı sorgulatır sana
Çok! Ben değilim ama yeğenlerim tam bir oyun bağımlısı. Başa çıkılmıyor.
Buradakiler gibi kız arkadaşım yok diyen oyuncu tiplerde böyle pubg'nin başından kalkmıyorlar kız miz nerde görecekler
Napak olm annene internetin fişini çekmesini mi söyleyek
Ne yapabiliriz
En İyi Erkek Görüşleri